Hetet kapott az 1. FCV

A bronzéremért hajtó 1. Futsal Club Veszprém 7-1-es vereséget szenvedett a Dunaferr ellen a férfi futsal NBI rájátszásában.

Az első tíz percet leszámítva nagyon gyenge produkciót nyújtottunk. Nem volt jó szembesülni ezzel a ténnyel, de így is meg kell tartani a méltóságunkat. Ebben a két évben annyi jót kaptunk a csapatunktól, hogy most már csak ezt akarják elfogadni tőlük. Ez valahol érthető, hiszen a sikert mindenki szereti. Viszont látnunk kell, hogy játékosaink mentálisan teljen kifulladtak.

Mi így is szeretjük őket, mert nem felejtjük el nekik, hogy honnan indultunk. Két év leforgása alatt remek eredményeink vannak. A tavalyi évet már a kupaezüsttel túl szárnyaltuk. A bajnoki rájátszás sajnos nem úgy sikerül, ahogy elterveztük, de szemrehányás semmiképpen nem érheti a csapatot! Mi kitartunk mellettük! Nyilván látjuk, hogy nehéz időszakot élünk, de mi nem felejtünk! Van még két mérkőzésünk, ott az a célunk, hogy tartásunk legyen! A krízissel meg szembe nézzünk, mert van ilyen oldala is a sportnak! - monta Rajki Tamás.

1. Futsal Club Veszprém - Dunaferr 1:7 (1:2)

Veszprém, vezette: Ábrahám (Vass, Stárics)

Veszprém: Sárdi - Németh P., Tar, Bánfalvi, Vas, csere: Schmidmajer (kapus), Finta, Boromisza G., Boromisza D., Gulyás, Bényi, László
Vezetőedző: Madarász János

Dunaújváros: Rigó - Szente, Schrancz, Nagy A., Nagy R., csere: Hegedűs, Ivacs, Cosmin, Huber, Safar, Aradi, Szabó G.
Vezetőedző: Baranyai Pál

Gólszerzők: Szabó G. a 6. percben (öngól), illetve Nagy R. a 9. és a 32., Ivacs a 14., Safar a 22. és a 27., Schrancz a 29., Cosmin a 33. percben.
Piros lap: Vas a 25. percben.