Az idei nyár legextrémebb tábora!

Akrobatikus kosárlabda tábor kezdőknek és haladóknak, lányoknak és fiúknak egyaránt 10 éves kortól ajánlott!

A tábor komplex sportélményt nyújt a fiatalok részére. Betekintést nyerhetnek az akrobatika és kosárlabda alapjaiba amellett, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az atletikus alapmozgások elsajátítására, a koordináció, általános kondíció és ügyesség fejlesztésére.

A tábor ideje alatt 3-5 szakedző három különféle szinten oktatja a gyerekeket a torna, talaj akrobatika, kosárlabda és az akrobatikus kosárlabda alapjaira, figyelembe véve a gyerekek képességeit és technikai felkészültségét.

A Face Team-ről

A FACE TEAM Magyarország első akrobatikus sportszínháza, amely különleges sport-show bemutatókat tart: akrobatikus kosárlabda, kézilabda, korfball, labdazsonglőrködés, break tánc szerepel a palettájukon. A 2004-ben alakult csapat 18 tagból áll, és minden esetben a helyhez és az igényekhez igazítják fellépőik számát és a bemutató jellegét. Folyamatosan várják a jelentkezőket, bárki csatlakozhat hozzájuk, aki kellően ügyes és elszánt. Magyarországon és világszerte már több, mint 500 alkalommal léptek fel olyan rangos eseményeken, mint a NBA, FIBA mérkőzések, nemzetközi fesztiválok, revű es cirkusz showk. A csapat 2012-ben a legnagyobb angol tehetségkutató show műsor, a Britain’s Got Talent elődöntőjéig jutott, nemzetközi reklámfilmekben szerepelt, illetve a milliós látogatottságokat elérő népszerű YouTube rendező filmjében népszerűsítette Magyarországot.

További információk: http://www.faceteam.hu, http://www.facebook.com/faceteamtheshow

Döbörhegyi Balázs
Face Team operációs menedzser
M: +36.30.647.5315
E: balazs@faceteam.hu

FACE TEAM NYÁRI TÁBOR - 2015

A szállás: hotelveszprem.hu, 8200 Veszprém, Budapest u. 6.

Az étkezés: http://bakonygaszt.hu, 8200 Veszprém, Hóvirág u. 6 

A kosárlabda edzések: Pannon Egyetem Tornacsarnoka, 8200 Veszprém, Egyetem utca 10.

A torna edzések: Veszprémi Torna Club 8200 Veszprém, Wartha Vince u. 3.

Július 3-án (pénteken) Face Team évzáró less 17.00-kor a Veszprémi Egyetem kosárlabda csarnokában, ahol minden csoport bemutathatja, hogy mit tanult a táborban.

A tábor díja: 50.000 Ft. Az ár tartalmaz minden felmerülő költséget: szálllás, utazás, étkezés, részvételi díj, tábori póló.

Jelentkezési határidő: 2015. Június 1.

Ha bármilyen kérdés felmerülne a táborral kapcsolatban, forduljanak Takács Áronhoz: +36.30.658.4020, utanpotlas@faceteam.hu