Mozdulj Balaton - már a döntő következik

Augusztus 22­-én, szombaton, a XI. Mozdulj Balaton Sporttalálkozóval ér véget az idei Mozdulj Balaton szabadidős programsorozat.

A szervezők immár hagyományosan Vonyarcvashegyen, a Lido strandon várják a 36 résztvevő strand csapatait, hogy összemérjék egymással az erejüket több sportágban.

A helyi szervezők ebben az évben összesen 36 helyszínen, 16 Veszprém, 4 Zala és 16 Somogy megyei strandon várták a szervezett keretek között sportolni szándékozókat. A programsorozat az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportügyekért Felelős Államtitkársága és 29 települési önkormányzat támogatásával, együttműködésével, és a Balaton Fejlesztési Tanács szervezésében valósult meg.

Az idei programsorozat augusztus 22­-én, szombaton 9 órától Vonyarcvashegyen, a Lido strandon ér véget. A sporttalálkozón a szervezők reményei szerint minél több strand képviselteti magát egy-egy kispályás foci, strandröplabda és streetball csapattal. Az elért eredmények összesítése alapján kiderül, melyik a Balaton legsportosabb települése.