Spartan Race Eplény Super!

Óriási várakozás előzi meg a világ legnépszerűbb akadályversenyének kikiáltott Spartan Race Eplényi futamát, melyet a jövő hétvégén rendeznek.

Az eseménynek ezúttal – már második alkalommal – az eplényi Bringaréna ad otthont. A versenyt „SUPER” távon rendezik, amely azt jelenti, hogy a résztvevőknek minimum 13 km-es távot, valamint legalább 21 db akadályt kell leküzdeniük, nem beszélve a sok száz méteres szintkülönbségről.

Ez lesz a Közép-európai régió szezonzáró eseménye, a futók dolgát a várhatóan nem túl meleg időjárás sem könnyít majd meg, mégis több, mint 2500 induló vállalja majd a viszontagságokat, hogy átlépjenek a komfort zónájukon. A verseny igazi kihívás lesz még a jó kondícióval rendelkezőknek is!

A program egyébként a gyermekeknek is igazi meglepetéseket tartogat, a fiatalok 3-tól 14 éves korig, három különböző korosztályban és nehézségi szintű terepen versenyezhetnek a kimondottan részükre megalkotott Spartan Kids pályákon!

A Spartan Race minden befutója egyedi polót és érmet kap a célban, a felnőtteknél az elit futam győzteseit, valamint a legjobb csapatokat díjazzák a szervezők!

 Az idei Hungaroring Sprint hivatalos videója

Időpont: 2015. október 24. szombat
Helyszín: Bringaréna, Eplény (az eplényi sípálya területe)

Online nevezés e hét végéig elérhető, utána már csak a verseny helyszínén lehet jegyet vásárolni!
Regisztráció a felnőtt versenyzőknek online október 17-ig itt:
http://spartanrace.hu/race-details/?event_id=646/epleny-super-hungary&lang=hu

Regisztráció gyermekeknek a Kids futamokra online október 17-ig ott:
https://regonline.activeeurope.com/Register/Checkin.aspx?EventID=1702018

További információk

Facebook esemény oldal:
https://www.facebook.com/events/866770316715397/

Spartan Race facebook oldal:
https://www.facebook.com/SpartanRaceHungary