A veszprémi Németh Péter is ott lesz az Eb-n!

Kihirdette keretét a jövő héten kezdődő, belgrádi Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera Amoros.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapján kedden közzétett összeállításból kiderül, hogy a spanyol edző Harnisch Ákos személyében csupán egy mezőnyjátékosra számít a bajnoki és Magyar Kupa-címvédő győri Rába ETO együtteséből.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

A kontinensviadalra csak 14 játékost - benne két kapust - lehet nevezni, és a kapitány kedden délután már szűkítette is a néhány órával korábban nyilvánosságra hozott névsort. Döntése szerint Matkovics Gábor és Lovas Norbert nem utazhat Belgrádba.

A magyar válogatott jövő kedden Spanyolország, csütörtökön pedig Ukrajna csapatával játszik az Európa-bajnokságon. A csoportból az első két helyezett jut a negyeddöntőbe.

A magyar válogatott Európa-bajnoki kerete

kapusok: Tóth Gyula (Rába ETO), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)
mezőnyjátékosok: Dávid Richárd, Gál István, Rábl János, Trencsényi János (Berettyóújfalu), Dróth Zoltán (FK Kajrat Almati, kazah), Harnisch Ákos (Rába ETO), Horváth Norbert, Hosszú Ádám, Klacsák Bence (Dunaújváros), Németh Péter (FC Veszprém), Öreglaki Norbert (Swietelsky-Haladás VSE), Szeghy Szabolcs (Aramis SE)

 

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook