Véget ért a rossz sorozat

Magabiztosan győzte le a VKSE a Százhalombatta együttesét, életben tartva ezzel dobogós reményeit a férfi kézilabda NBI/B-ben.

Az elmúlt három mérkőzésen nem sikerült győzni a VKSE-nek, így a dobogó eléréséhez a Százhalombattát mindenképpen meg kellett verni. Az első játékrészben kiegyenlített játékot láthatott a kilátogatott publikum, a csapatok fej-fej mellett haladtak egészen a 27. percig. Ekkor végre meg tudott lépni a hazai csapat, Gulás, Pásztor és Tombor góljaival 14-11-re növelte előnyét a szünetre, feledtetve a félidei akadozó játékot.

A folytatásban Márton, Patkós és Pásztor találataival 21-14-re elhúzott a hazai csapat, miközben javult a védekezés is. A vendégek fáradni kezdtek, ezt kihasználva fokozatosan növelte előnyét a Veszprém, tíz perccel a vége előtt már a tíz is megvolt közte (27-17). Az utolsó percekben a fiatalok is lehetőséget kaptak, ahol a serdülőkorú Kőhegyi Ákos három góllal hálálta meg Zsigmond György bizalmát. Végül hét góllal nyert a Veszprém (33-26), életben tartva dobogós reményeit.

Veszprémi KSE - Százhalombattai KE 33:26 (14:11)

Veszprém, vezette: Babicz, Haskó

Veszprém: Csiki Barnabás, Szász Zsolt (kapusok), Gulás Máté 1, Kőhegyi Ákos 3/1, Márton Balázs 5, Patkós Péter 4/1, Kis Ákos 1, Pásztor István 8, Kovács György 1, Tombor Csaba 5, Szobol Zsolt 2, Márkus Dániel, Végh Zoltán 2, Vasvári Géza 1, Heiczinger Zsolt, Bonyhádi Tibor
Vezetőedző: Zsigmond György

Százhalombatta: Pásztor István, Lakatos Tamás (kapusok), Balázs Tibor 1, Aleksander Ciric 8/2, Tarjányi Dávid 3, Oláh Márk, Keresztes Levente 1, Duasn Medic 3, Rivnyák Viktor 3, Minárovits Gábor, Soproni István 6/1, Dr. Soproni Balázs, Kónya Balázs 1, Kővári Balázs, Szenteszki Dániel, Kovács Gergely
Vezetőedző: Keresztes József

Hétméteresek: 4/2, illetve 5/3
Kiállítások: 14 perc, illetve 10 perc

galeria_592

Képgaléria