Annyit, amennyi kell

Éppen annyit adott ki magából a Veszprém a Tatabánya ellen, ami a 31-22-es győzelemhez kellett.

Döcögősen indult az első félidő a hazaiak számára, bár a szerdai mérkőzéshez képest, ezúttal Nagy László is a kezdőben szerepelt. Fej-fej mellet haladtak a csapatok az első félidőben, míg a másodikra sokat javult a hazai csapat. Gulyás megérkezett a mérkőzésbe, látszólag már nem hátráltatja makacs talpsérülése a játékban. Az ezúttal szintén kimaradó Lékai Mátéról Sabaté mester elmondta, kisebb sérülése van, remélhetőleg a Szeged ellen fog tudni játszani.

Mérkőzéstükör

Javier Sabaté: Az első félidőben rosszul játszottunk, aztán sokat javultunk a második játékrészre. Gratulálok a fiúknak, a jövő hétre készülünk a Szeged ellen. Zeitz már játszott irányítóban a Kiel ellen is, nagyon sokoldalú játékos, ezért döntöttem ma is az irányító pozíció mellett. Lékai kisebb problémával küszködik, remélhetőleg a Szeged ellen fog tudni játszani, de sajnos nem vagyok orvos, hogy biztosra tudjam.

Vladan Matics: A füredi meccs sok energiát kivett belőlünk, szeged ellen nem igazi arcunkat mutattuk. Mostanra már sikerült rendezni a sorokat, nem hoztunk szégyent a tatabányai kézilabdára. Okosan, taktikusan játszottunk, megérdemeltük, hogy tízen belül maradjunk.

MVM eszprém - Grundfos Tatabánya KC 31:22 (14:13)

Veszprém, vezette: Nagy F., Túróczy J.

Veszprém: Mikler Roland - Gasper Marguc 1, Renato Sulic 3, Nagy László 4, Schuch Timuzsin, Mirsad Terzic, Iváncsik Gergő 1, csere: Mirko Alilovic (kapus), Gulyás Péter 5, Isaias Guardiola 1, Momir Ilic 5/3, Aron Palmarsson 1, Andreas Nilsson 4, Cristian Ugalde 3
Vezetőedző: Javier Sabaté

Tatabánya: Rade Mijatovic - Milos Vujovic 1, Bodó Richárd 6, Ivo Diaz 2, Szölősi Szabolcs 1, Harsányi Gergely 2, Pásztor Ákos 8/3, csere: Borbély Ádám (kapus), Rosta Miklós, Juhász Ádám 2, Nicola Crnoglavac, Mazák Martin, Vaskó Péter, Dénes János
Vezetőedző: Vlatan Matic

Hétméteresek: 4/3, illetve 5/3
Kiállítások: -, illetve 8 perc

galeria_598

Képgaléria