A tizenkettedik győzelem is megvan

A VFC vasárnap délelőtt talán érzelmektől is túltöltött mérkőzésen 2:1 arányban győzött a Bakonynána SK csapata ellen az Egyetemi Stadionban.


Fotó: Veszprém FC

Jugovits Péter csapata izgatottan kezdte a mérkőzést, hosszú percekbe telt mire megtalálta önmagát a csapat és folyamatosan kezdte átvenni a mérkőzés irányítását. A bakonynánai Hegedüs Gabriella remekül futballozott sajnálatos sérüléséig. Az első félidő zárásaként Varga Dóra nagyszerű labdaátvételt követően lefordult véfőjéről és 14 méterről csodálatosan kilőtte a bal alsó sarkot. A fordulást követően Szüszenstein Dzsenifer 40 méterről bombagólt lőtt a Veszprém FC kapujába. Amire szinte rögtön négy perccel később remek támadás vezetés végén András Anita egy méterről szerezte meg a győztes gólt.

Mérkőzéstükör

Jugovits Péter: Nagyon küzdelmes, rangadóhoz méltó mérkőzést játszottunk. Mind a két csapat a 3 pontot akarta megszerezni, szerencsére ez most nekünk sikerült, így továbbra is versenyben vagyunk a bajnoki címért. Gratulálok a lányoknak a győzelemhez és mielőbbi gyógyulást kívánok a megsérült játékosoknak!

Veszprém FC - Bakonynána SK 2:1 (1:0)

Veszprém: Vecseri Krisztina - Égerházi Sára, Valler Réka, Kun Bernadett - Tömböl Piroska, András Anita - Kis Danica, Várhelyi Barbara, Varga Dóra
Cserék: Csomor Renáta, Babos Patrícia, Mecséri Gréta Mercédesz, Jónás Kinga

Bakonynána: Szüszenstein Zsanett - Janás Judit, Szüszenstein László Istvánné, Szüszenstein Dzsenifer - Ferencz Brigitta, Hegedüs Anett - Szabadi Gabriella, Vessző Barbara, Hegedüs Gabriella
Cserék: Szabó Bernadett, Simon Zita, Molnár Zita

Gólszerzők: Varga Dóra a 31., András Anita a 43. percben illetve Szüszenstein Dzsenifer a 39. percben.