Adománygyűjtés és TV-s meccs

Az 1. Futsal Club Veszprém gyűjtésbe kezd a beteg gyerekek gyógyulásáért - az egyesület a Bébimentő Alapítványon keresztül a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát kívánja támogatni, nem is akárhogy.

Rajki Tamás, az 1. Futsal Club Veszprém ügyvezetője az adománygyűjtés kapcsán kiemelte: egy csapat életében a nehezebb időszakokkal való közös megküzdés fontos szerepet játszik, hiszen ezeknek az akadályoknak a leküzdése a közösség erősítését, egyúttal a siker újraértelmezését segítik elő. – Játékosainkkal együtt fontosnak tartjuk, hogy ne feledkezzünk el azokról, akiknek szükségük van a segítségre.

Hozzátette: a Március 15-i csarnokban vívott szinte teltházas mérkőzések lehetőséget teremtenek azoknak az emberek és sportszerető látogatók megszólítására, akiknek módjukban áll segíteni másokon.

A klub a folyamat első lépéseként a 2016. október 20-i hazai mérkőzésen szervez egy látványos akciót, mely keretén belül a szurkolókat arra kérik, hozzanak magukkal és dobjanak be a pályára a mérkőzés kezdete előtt egy-egy plüssállatot a beteg gyerekek gyógyulásáért. Az egyesület a Bébimentő Alapítványon keresztül a Csolnoky Ferenc Kórház gyermekosztályát fogja támogatni, az idei évben hátralévő hazai mérkőzések során a bejáratnál kihelyezett ládába érkező adományokat pedig szintén az alapítványnak ajánlják fel.

Az 1. Futsal Club Veszprém - Haladás Futsal összecsapást 18 órától az M4 élőben közvetíti.

Mikor: 2016. október 20. 18 óra

Hol: 8200 Veszprém, Március 15-i úti Sportcsarnok

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook