Grimsbö szerződést hosszabbított a Győr női kézilabdacsapatával

Meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC norvég kapusa.

A klub csütörtöki közleménye szerint az olimpiai, világ- és Európa-bajnok hálóőr három évre kötelezte el magát a győriekhez.

"Csapatunk egyik legfontosabb játékosával sikerült megegyezni a hosszabbításról - idézte a kommüniké Bartha Csabát, a Győri Audi ETO KC elnökét. - Nagyon elégedett vagyok, hiszen Kari amellett, hogy remek teljesítményt nyújt a kapuban, nagyszerű csapatember is, igazi vezéregyénisége a védelemnek. Az ő megtartása egy folyamat első lépése, szeretnénk egy, a legmagasabb célok elérésére képes csapatot építeni Győrben a jövőben is."


Fotó: gyorietokc.hu

"Nagyon örülök, hogy sikerült ilyen gyorsan megegyeznem a klubbal a folytatásról - hangsúlyozta Kari Alvik Grimsbö, aki 2015 januárjában igazolt Győrbe. Hozzátette, nagyon sokat jelentett neki Ambros Martín vezetőedző munkája és az a kép, amit Bartha Csaba klubelnök vázolt fel a jövőt illetően. - Őszintén megmondom, hogy nem kellett sokat gondolkodnom, jól érzem magam Győrben én és a családom is. A klub céljai nagyon fontosak számomra, maximalista vagyok, így csakis a legnagyobb célokért szeretek küzdeni! Remek csapat van most Győrben, örülök, hogy még három évig biztosan itt szerepelhetek. Fontos számomra, hogy az Audi ETO-ban a legmagasabb szinten játszhatok és készülhetek a 2020-as olimpiára!"

A világklasszis kapus jelenleg a jövő vasárnap kezdődő svédországi kontinensviadalra készül a norvég válogatottal, amely a román, az orosz és a horvát válogatott társaságában a D jelű csoportban szerepel.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook