Vissza kell vágni!

Holnap 18:00-tól rangadót játszik otthon a Telekom Veszprém a SEHA ligában, méghozzá a Vardar Skopje ellen. A találkozót élőben közvetíti a Digi Sport 1 csatornája.

A mai sajtótájékoztatón a két vezetőedző és Gulyás Péter osztotta meg véleményét az előttünk álló összecsapásról a csapat hivatalos oldalán.

Xavi Sabaté: Holnap egy nagyon kemény meccs vár ránk. Harcolni fogunk azért, hogy megszerezzük az első helyet a SEHA Liga alapszakaszában. Nagyszerű szezont futnak, nagyon jól játszanak és elsők a SEHA Ligában. Nagyon jól ismerjük egymást, hiszen sok összecsapásunk volt mát, különösen az előző idényben. Nagyon jó formában vannak most, nagy önbizalommal. Kiváló játékosaik vannak és egy nagyon jó edzőjük. Remélem, hogy sok szurkolónk kilátogat holnap, mint mindig, még ha munkanap is lesz, hogy buzdítson minket az utolsó előtti hazai meccsünkön ebben az évben, és különösen azért is, hogy támogassák a jótékonysági akciónkat, segítve a gyerekeket.

Gulyás Péter: Mindkét csapat kemény meccset játszott a hétvégén. Azt gondolom, hogy nekünk vissza kell vágni a Szkopjéban elszenvedett vereségért, és hazai pályán továbbra is tartanunk kell azt a jó formát, amit mutattunk eddig. Keményen dolgozunk, hogy egyre jobbak legyünk, reméljük, ennek az eredménye meglátszik majd holnap. Bízunk benne, hogy egy jó mérkőzést fogunk játszani a Vardarral. Kérünk mindenkit, hogy segítse a gyerekeket holnap, a jótékonysági akciónk keretében. Mi mindent megteszünk majd a pályán, hogy jó érzésekkel távozhassanak a drukkereink a találkozó végén.

Raúl Gonzalez: Nagyon jó mérkőzés lesz, amelyet mi az első helyről várhatunk. Szeretnék megszerezni a három pontot, de tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz itt, Veszprémben, ebben a fantasztikus légkörben. A Veszprémnek nagyszerű játékosai vannak és egy remek edzője, aki kiváló munkát végez itt. Várjuk ezt a találkozót, hiszen a Veszprém ellen mindig fantasztikus meccseket játszunk, mivel kemény a védekezésük és gyors a játékuk, és többé-kevésbé nekünk is ugyanez a stílusunk. Remélem, hogy holnap erősek leszünk, és keményen fogunk tudni játszani.