Két magyar tehetség 2020-ig Veszprémben

Ligetvári Patrik és Szita Zoltán hosszú távon kötelezte el magát a Telekom Veszprém csapatával - jelentette be a csapat hivatalos oldala.

A Veszprém Handball Team Zrt. 2020-ig meghosszabbította Ligetvári Patrik élő szerződését. Patrik februárban tölti be 21. életévét, de már ebben a szezonban is egyre több szerepet kap balátlövőként, valamint hármas védő pozícióban. Eddig közel 540 percet töltött pályán 20 mérkőzés alatt és 30 gólt szerzett ebben az idényben. Patrik meghívót kapott a magyar felnőtt válogatottba, így jelenleg a januári világbajnokságra készül 8 veszprémi csapattársával egyetemben.

Szita Zoltán élete első profi szerződését írta alá a Klub vezetőivel, a kontraktusa 2020-ig szól. A jelenlegi szezonban már rendszeresen együtt készült a Telekom Veszprém felnőtt keretével. Az első csapat tagjaként két tétmérkőzésen játszott és négy gólt szerzett ebben az idényben, míg az U23-as csapatnak húzóembere volt. A szintén balátlövő poszton szereplő játékos ugyancsak februárban ünnepli a születésnapját, 19 éves lesz. Zoli jelenleg a junior válogatottal készül a januári világbajnoki-selejtezőre.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook