Fiatalok az Orosháza ellen

Fölényes győzelemmel hangolt a szombati BL rangadóra a Telekom Veszprém a férfi kézilabda NBI keddi játéknapján.


Képgaléria a cikk végén

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

Xavi Sabaté: Köszönjük a szép és tiszta játékot az Orosházának, jól játszottak. Szeretnék gratulálni a csapatunknak, jó felkészülés volt ez a Flensburg ellen néhány játékos szempontjából, akiknek kell, hogy lendületbe kerüljenek. Örülök, hogy Gulyás jól játszott. Ancsin sérült így nem tudott játszani, Kopljar pedig betegség miatt hagyta ki a mai találkozót. Gajic óriási volt, Mikler és Borbély pedig jól védett. A fiatalok remekül szálltak be a meccsbe, megérdemelték a lehetőséget. Az utolsó 12 percben csak fiatalok játszottak, és sikerült elérniük azt a kis célt, hogy ezt a szakaszát a mérkőzésnek is megnyerjük, kizárólag velük.

Szeitl Erik: Gratulálok az Orosháza csapatának. Úgy gondolom, nagyon jó és hajtós mérkőzést játszottunk velük. Szeretném megköszönni a játéklehetőséget. Az edzői stáb vezetésével nagyon keményen dolgozunk a fiatal társaimmal, hogy minél hasznosabb tagjaivá válhassunk a csapatnak.

Buday Dániel: Gratulálok a Veszprémnek, egyértelműen jobbak voltak. Próbáltunk építkezni a magunk részéről, sikerült is szép dolgokat bemutatnunk. A fiatal játékosaimnak élmény volt ilyen közegben játszani. A két csapatnak más-más célja van, mi járjunk a saját utunkat. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a Bajnokok Ligájában és magyar bajnokságban is.

Antal Szabolcs: Tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek. A mai találkozót arra használtuk, hogy az előttünk álló hosszú sorozatra felkészüljünk és minél inkább készen álljunk. A rossz dolgokat megpróbáljuk kijavítani, a jókon tovább dolgozunk.

Telekom Veszprém - Orosházi FKSE-Linamar 33:20 (16:11)

Veszprém, vezette: Bíró, Kiss

Veszprém: Mikler Roland - Dragan Gajic 11/2, Gulyás Péter 6, Blaz Blagotinsek 2, Schuch Timuzsin, Mirsad Terzic 4, Cristian Ugalde 3, csere: Borbély Ádám (kapus), Chema Rodriguez, Ligetvári Patrik, Szeitl Erik 3, Kristóf Mátyás 1, Tóth Attila, Molnár Balázs 1, Szita Zoltán 2, Szakály Benedek
Vezetőedző: Xavier Sabaté

Orosháza: Herjeczki Balázs - Pásztor Máté, Németh László 1, Marko Knezevics 4/2, Nikola Markoski 2,  Zoran Radojevic 2/1, Tárkányi Bence 1, csere: Miklós Gergő (kapus), Domagoj Srsen, Antal Szabolcs 2, Morva Zoltán 4, Oláh Tamás 1, John András 1, Ferenczi Botond, Komporály Attila 1/1, Döme Szabolcs 1
Vezetőedző: Buday Dániel

Hétméteresek: 3/2, illetve 6/4
Kiállítások: 6 perc, illetve 4 perc

6

Képgaléria