Győzelem az alapszakasz utolsó meccsén

A címvédő Telekom Veszprém 28:21-es sikert aratott a férfi kézilabda NBI alapszakasz utolsó mérkőzésén.


Fotó: archív

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

Xavi Sabaté: Gratulálok a csapatomnak és a hazaiaknak egyaránt, amely egy remek együttes. Nagyon büszke vagyok a játékosainkra. Két évvel ezelőtt kezdtük el a munkát a fiatalokkal. Ma 11 fiatal játékossal érkeztünk. Úgy érzem készen állnak, mindannyian képesek jól teljesíteni az NB1-ben. Nagyon boldog vagyok, hiszen rengeteg munka van ebben. Sok sikert kívánok a jövő szezonra az Orosházának.

Kristóf Mátyás: Tudtuk, hogy fiatal csapattal érkezünk, de győzni jöttünk. Mindent meg akartunk tenni a sikerért, nem ijedtünk meg az ellenféltől. Nagy lehetőség egy ilyen meccs a számunkra, igyekszünk mind ehhez hasonló alkalmat megragadni a fejlődésre és a bizonyításra.

Buday Dániel: Gratulálok a Veszprémnek. Nem tudtuk, hogy milyen kerettel érkeznek a vendégek, de a csapatomtól azt kértem, hogy adjanak ma ki mindent magunkból. Örültem, hogy ilyen sok néző kilátogatott, reméljük máskor is hasonló létszámban jönnek majd. Borbéllyal nehezen tudtunk mit kezdeni, sok ziccert kihagytunk vele szemben. De összességében büszke vagyok a csapatomra, a mai és az egész szezonbeli teljesítményére. Sok sikert kívánok a Veszprémnek a Final4-ban.

Döme Szabolcs: Gratulálok a Veszprémnek a győzelemhez. Az első félidőben jól játszottunk, de a második játékrészben kijött a vendégek erőfölénye. Az utolsó meccsünkön megpróbálunk nyerni a majd a Balmazújváros ellen. Sok sikert kívánok a Veszprémek a Bajnokok Ligájában!

Orosházi FKSE-Linamar - Telekom Veszprém 21:28 (11:12)

Orosháza, vezette: B. Pech, Vágvölgyi

Orosháza: Herjeczki Balázs - Pásztor Máté 1, Oláh Tamás 1, Zoran Radojevic 4, Domagoj Srsen, Ivan Milas 1/1, Németh László 1, csere: Miklós Gergő (kapus), Antal Szabolcs 1, Marko Knezevic 4/1, Ferenczi Botond 1, Komporály Attila, Tárkányi Bence 3, Németh Gábor 2, Döme Szabolcs 1, John András 1
Vezetőedző: Buday Dániel

Veszprém: Borbély Ádám - Szakály Benedek 2, Gulyás Péter 3, Blaz Blagotinsek 4, Ligetvári Patrik 4, Szita Zoltán 5, Molnár Balázs 3, csere: Kálomista Márton (kapus), Mirko Milosevic 1/1, Tóth Attila 3/3, Ubornyák Dávid 3/1, Szeitl Erik, Ernei Bence, Kristóf Mátyás
Vezetőedző: Xavier Sabaté

Hétméteresek: 2/2, illetve 6/5
Kiállítások: 4 perc, illetve 8 perc