Nagy váltásról döntött a Telekom Veszprém csapata

Az eddig évek során a világ egyik legnagyobb sportszergyártó cége, az Adidas felszereléseit viselte a csapat, jövőre azonban már a Hummel mezeiben láthatjuk a bakonyiakat.

Kálomista Gábor, a Veszprém Handball Zrt vezérigazgatója, Michael Rasmussen a Hummel nemzetközi piacokért felelős vezetője, valamint Veisz László a márka magyarországi kizárólagos forgalmazó ügyvezetője ünnepélyesen írták alá a három éves kontraktust.

-Évek óta az Adidasszal működtünk együtt, ez a jövő évtől változik – mondta a klub vezetője. -Jövőre nem velük hosszabbítunk, mert a Hummels kihagyhatatlan ajánlatott tett elénk. A korábbi márkánál úgy éreztük, nincs meg a kellő együttműködés, a sok csapatból mi voltunk az egyik. A váltással úgy érezzük, egy profi márka áll mögöttünk.

-A Telekom Veszprém jó csapat arra, hogy újra népszerűvé tegyük a márkát – tette hozzá a Hummel magyarországi forgalmazójának vezetője. - A Hummel büszke arra, hogy a mindig is a kézilabdát támogatta.

Az esemény zárójeleneteként a három fél be is mutatta az első Hummeles Telekom Veszprém mezt, ami még nem a hivatalos, végleges jövő évi verzió.