Európa-bajnok kapussal erősítene a Veszprém

A Kieler Nachrichten című német lap értesülése szerint a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását Andreas Wolff, a THW Kiel és az Európa-bajnok német válogatott kapusa.

A 26 éves kapus a hírek szerint azért nem fogadta el a klub előzetes szerződéshosszabbítási ajánlatát, mert szeretne több játéklehetőséget kapni, ugyanis Alfred Gislason vezetőedző a fontosabb mérkőzéseken rendre a dán Niklas Landinnak szavazott bizalmat. Jelenlegi megállapodása 2019-ig szól.

Thorsten Strom, a THW Kiel elnöke azt mondta, még nem kaptak hivatalos ajánlatot a kapusért, de a német lap szerint a Bajnokok Ligájában legutóbb ezüstérmes francia Paris Saint-Germain, valamint a bronzérmes Veszprém is érdeklődik iránta, sőt a képviselője állítólag már fel is vette a kapcsolatot a bajnok és Magyar Kupa-győztes klubbal.

http://hajraveszprem.hu/documents/cikkek/lead_kepek/2017/06/08/6216.jpg

Wolffot az utóbbi két idényben a legjobb kézilabdázónak választották Németországban, a tavalyi Európa-bajnokságon pedig aranyérmesként a legjobb kapusnak járó különdíjat is megkapta.

A játékos megerősítette, hogy távozni szeretne, de határozottan tagadta, hogy azért döntött így, mert máshol sokkal több pénzt kereshetne. Indokként elmondta, hogy néhány emberrel megromlott a kapcsolata a Kielnél.

A Kieler Nachrichten megemlíti, hogy a Veszprém kapusai közül Mikler Rolandnak 2019-ig, a horvát Mirko Alilovicnak pedig 2018-ig szól a szerződése.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook