Negyvenet szórtak

A címvédő Telekom Veszprém 40-21-es győzelmet aratott a bajnokság második fordulójának keddi mérkőzésén.


Fotó: Vörös Dávid

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

Buday Dániel: Gratulálok a győztes csapatnak. Természetesen megérdemelten nyertek. Szeretnék gratulálni a saját csapatomnak is, mert mi is tempót játszottunk és mentünk ellenfelünk után, nem csak csaltuk az időt. Úgy gondolom ideális partnerek voltunk. Láttam sok szép dolgot a csapatomtól, amit a mi szintünkön, a közeljövőben tudunk hasznosítani és a velünk azonos erejű csapatokkal meg fogjuk tudni vívni a kis harcainkat. Jó felkészülés volt mindkét csapat számára. Más célok és más mérkőzések várnak ránk. A gratuláció mellett sok sikert kívánok a kollegámnak, hogy sikerüljön a terve és tényleg jó csapat épüljön fel Veszprémben. Saját csapatomnak pedig, amikor eljön az idő, az olyan csapatokkal szemben, ahol nyerni tudunk, gyűjtsük be a pontokat.

Herjeczki Balázs: Nagyon hálásak vagyunk, hogy ez a Veszprém itt lehetett Orosházán és komolyan vették ezt a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy minden kilátogató néző, ezért jött ki, hogy ezt a Veszprémet láthassa. Nagyszerű élmény ellenük játszani, főleg ha így komolyan veszik. Nagyon remélem, hogy sikerül a pozitív dolgokat átmentenie a csapatnak, és amikor kell, megtudjuk majd mutatni az erőnket.

Ljubomir Vranjes: Úgy gondolom, hogy megtettük azt, amit a mai napon meg kellett tennünk. Hatvan percig tempós kézilabdát játszottunk, néha jól, és néha rosszul. Voltak nehéz pillanatok, amit az ellenfél kapusa okozott nekünk, de összességében elégedett vagyok a mai produkciónkkal.

Ligetvári Patrik: Először is szeretném megköszönni az orosházi szurkolóknak, hogy ilyen sokan kilátogattak erre a mérkőzésre. Aránylag jól ment a védekezés a csapatnak. Feszesen szerettük volna tartani a meccs elejétől kezdve, ám ebbe néha belehibáztunk, és ezért több gólt kaptunk a kelleténél. A támadó játékunk kiválóan működött és szerintem ez egy kiváló összecsapás volt arra, hogy felkészüljünk a Celjére.

Orosházi FKSE - Telekom Veszprém 21:40 (13:21)

Orosháza, vezette:  Altmár, Horváth M.

Orosháza: Herjeczki Balázs - Gyene Norbert 5/2, Németh Gábor, Domagoj Srsen, Zoran Radojevic 2, Morva Zoltán 2, Németh László 2, csere: Szabó Levente (kapus), Antal Szabolcs 3, Marko Knezevic 3/2, Mihály Zsolt 2, Ferenczi Botond 1, Pásztor Máté, Zalai Csanád 1, Bella Csaba, Zvolenszki Attila
Vezetőedző: Buday Dániel

Veszprém: Mirko Alilovic - Dragan Gajic 8, Nagy László 6, Lékai Máté 3, Renato Sulic 2, William Accambray 5, Cristian Ugalde 4, csere: Schuch Timuzsin, Momir Ilic 1, Andreas Nilsson 1, Ligetvári Patrik 5, Blaz Blagotinsek 2, Győri Mátyás 1, Kent Robin Tönnesen 2, Mirsad Terzic
Vezetőedző: Ljubomir Vranjes

Kiállítások: 0, illetve 8 perc
Hétméteresek: 5/4, illetve 0/0