Sima győzelem Csurgón

A címvédő Veszprém tizennégy góllal nyert a Csurgó vendégeként a férfi kézilabda NB I vasárnapi játéknapján.


Fotó: Vörös Dávid

Mérkőzéstükör (Forrás: handballveszprem.hu)

Ljubomir Vranjes: Amikor megérkeztünk a csarnokba, azt gondoltam, hogy fáradt a csapatunk. Láttam néhány játékosom arcán a fáradtságot. Kicsit aggódtam is az első 4 percben, amikor a Csurgó 3-0-ra vezetett, hiszen jó volt a megérzésem. Ezután lépésről lépésre vettük az akadályokat, a kapusunk védett, és a védelmünk is összeállt. Az ellenfél hálóőrei is sok labdát fogtak az egész mérkőzésen. Voltak jó helyzeteink, de sokszor alább hagyott a koncentráció az utolsó pillanatokban. Az első félidő második felére cseréltem pár játékost, akkor sikerült igazán lehagyni a Csurgót. Azt a néhány gólos előnyünket tudtuk tartani a mérkőzés végéig. A második játékrészben ugyanaz volt a helyzet. A csurgói kapus sokat védett, de ettől függetlenül jó meccset játszottunk. Ennek örülök. Fontos két pontot szereztünk ma, a Csurgónak pedig sok sikert kívánok a továbbiakban. Mivel idén már nem találkozunk, mindenkinek Boldog Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok.

Kent Robin Tonnesen: Köszönjük a Csurgónak ezt a jó meccset. Nehezen lendültünk bele a játékba, de azt gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk. Voltak problémáink a találkozó elején, nem azon a szinten teljesítettünk, mint amin szerettünk volna. Egy idő után megerősödött a védelmünk, így könnyű gólokat tudtunk szerezni. Megbüntettük ellenfelünk hibáit. Érzésem szerint jól szerepeltünk ma. Összeségében örülök a 2 pontnak.

Bencze József: Szeretnék gratulálni a Veszprémnek, és további sok sikert kívánok nekik a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is. A héten közbejött pár sérülés, a kezdő irányítóink sérültek, illetve lábadoznak még. Ez rányomta a csapat játékára a bélyegét. Rengeteg könnyű gólt kaptunk, ahogyan ez elvárható volt, egy ilyen csapattól, tőlünk viszont elvárható lett volna a visszafutás, amit nagyon hiányoltam ma. Ez el is döntötte a találkozó sorsát. Nehéz irányító nélkül játszani ezt a játékot, de azért sok mindent próbáltunk. Köszönjük a szurkolóinknak a mérkőzés alatti biztatást. Ennyivel tudtunk ma szolgálni nekik.

Varjú Martin: Először is gratulálok a Veszprémnek a mai győzelemhez. Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a mérkőzést, és egy darabig tudtuk is magunkat tartani, de ahogy felerősödött a Veszprém védelme, és könnyű gólokat tudtak szerezni, egyből elhúztak mellettünk. A második félidőre már tudtuk tartani azt a 8-10-12 gólt, ami egy reális eredmény a mai nap. Jól helyt álltunk ezen a mérkőzésen, jól küzdöttünk. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást.

Csurgói KK  Telekom Veszprém 19:33 (9:17)

Csurgói KK: Balogh, Bartucz – Vasic 4, Vasvári, Megyeri, Varjú 2, Ferreira 5, Cehte 1, Szeitl, Josic 1, Radjenovic 1, Jerebie 1, Hadziomerovic 2, Mikita 1, Géczi, Tóth 1

Telekom Veszprém: Mikler – Manaskov 5, Schuch, Ilic 2, Tonnesen 2, Gajic 9, Nilsson, Nagy 1, Győri 3, Ancsin 1, Blagotinsek 1, Sulic 3, Jamali 4, Lékai 1, Ligetvári 1

Hétméteresek: 3/3 ill. 3/2
Kiállítások: 2 perc ill. 4 perc