Kick-box kupagyőzelem Pozsonyban

Arany és bronzérmet szerzett Bécsi Nikolett a veszprémi kick-box versenyzője az elmúlt héten rendezett kétnapos versenyen.

Múlt héten érkezett haza Szlovákiából a veszprémi kick-box versenyző Bécsi Nikolett. A két napos nemzetközi verseny fontos ranglistaversenyként szerepel a versenynaptárban.

http://hajraveszprem.hu/documents/cikkek/lead_kepek/2018/03/07/6714.jpg

Első nap Niki POINT FIGHT 50 kg kategóriában lépett tatamira, felszabadult küzdelem mellett sikerült a döntőig eljutni, majd a fináléban is sikerült tartania az addigi formáját és legyőzte a másik korosztályban már világbajnoki dobogós ellenfelét is. Így joggal vehette át az aranyérmet és a vele járó kupát.

Másnap már Light Contact kategóriában küzdött itt is jól kezdett, de amikor a későbbi győztes ausztriai ellenfelével játszott, Niki fölénye ellenére és sokak "meglepetésére" az Osztrák hölgyet hozták ki győztesnek. Niki így csak a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Vajky László (személyi edző): Összességében az év eleji első Kickbox versenye jól zárult (egy kupa, arany és egy bronzéremmel), fontos pontokat szerezve a kvalifikációt jenlentő ranglistán.

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook