Duplányit vert a Veszprém a Dabasra

Mindenféle megerőltetés nélkül nyert a címvédő Telekom Veszprém a Dabas ellen, 34:17 lett a végeredmény.

A hosszú hétvége utáni összecsapáson a nézők sem erőltették meg magukat, a családias hangulatban a két ellenfél is óvatoskodott egymással az első percekben. A 2. minutumban 1-1 volt az állás, majd négy perces gólcsend következett, amit a Veszprém egy 4-0- s sorozattal tört meg. Az ellenfél ugyan válaszolt három találattal, de a hazaiak egy újabb 5-0- s etappal törték le a vendégek szarvát.


Képgaléria a cikk végén

A 16-9- s félidő után továbbra is a Veszprém dominált, a dabasiakon látszott az önbizalomhiány, amit a listavezető ki is használt. Nem kímélték Tomori Győző csapatát, a második félidőben mindössze 8 találatig jutott a vendégegyüttes, így a 34-17- es végeredménynek a Veszprém örülhetett.

Mérkőzéstükör

Ljubomir Vranjes: Elégedett voltam a két félidővel. Jó volt a védekezésünk, régen játszottunk már, ehhez képest megfelelő volt a ritmusunk.

Borzas Uros: Méltó ellenfél volt a Dabas. A következő időszakra gyakoroltuk a figurákat, a cél meg lett, 20 gól alatt kaptunk, így elégedett lehet az edző is.

Tomori Győző: Abszolút dominált a Veszprém az egész mérkőzésen. Egy sportszerű, jó mérkőzést játszottunk sérülés nélkül. Nekünk is fontos volt a mérkőzés, mert a liga kupában még kemény döntő vár ránk.

Kiss Attila: Nagyobb önbizalommal szorosabb mérkőzést tudtunk volna játszani, de így is elégedettek lehetünk.

TELEKOM VESZPRÉM - Dabas KC 34:17 (16:9)

Veszprém, vezette: Paska D., Vastag S.

Veszprém: Mirko Alilovic - Dragan Gajic 5, Renato Sulic 1, Nagy László 1, Ligetvári Patrik 5, Momir Ilic 2/1, Cristian Ugalde 1, csere:Mikler Roland (kapus), Blaz Blagotinsek 4, Petar Nenadic 2, Iman Dzsamali 5, Kent Robin Tönnesen 1, Dejan Manaskov 2, Gasper Marguc 2, Schuch Timuzsin 2, Uros Borzas 1
Vezetőedző: Ljubomir Vranjes

Dabas: Holló Balázs - Országh Ádám 3, Ivan Perisic 2, Bíró Balázs, Pertr Slachta 2, Kiss Attila 3, Marinko Kekezovity 1, csere: Podoba János (kapus), Ács Tamás, Priczel Bence, Shinnosuke Tokuda 3, Korsós Ádám, Kei Tanaka 1, Pocsai Rajmund, Laurinyecz Balázs, Zakics Bence 2(2)
Vezetőedző: Tomori Győző

Hétméteresek: 2/1, illetve 5/2
Kiállítások: 2 perc, illetve 0 perc

7

Képgaléria