A Veszprém is ott lesz a BL főtábláján

A Telekom Veszprém is szerepelhet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján az európai szövetség (EHF) hétfői döntése szerint.

A BL mezőnyét az EHF végrehajtó bizottságának hétfői, glasgow-i ülésén véglegesítették.

Az NB I-ben ezüstérmes Telekom Veszprém a csoportkörben az erősebb ágon szerepelhet, ahogyan az alanyi jogon induló bajnok MOL-Pick Szeged, valamint a többi között a Montpellier HB és a HBC Nantes, az idei BL-döntő két francia résztvevője.

http://hajraveszprem.hu/documents/cikkek/lead_kepek/2018/06/18/6976.jpg

Az már korábban biztossá vált, hogy a nőknél a bajnok Győri Audi ETO és az ezüstérmes FTC-Rail Cargo Hungaria is a főtáblán szerepelhet.

A csoportok sorsolására jövő pénteken kerül sor Bécsben.

A FÉRFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA MEZŐNYE

A ÉS B CSOPORT:  Paris Saint-Germain (francia), Vardar (macedón), Kielce (lengyel), Mol-Pick Szeged, Flensburg (német), Barcelona (spanyol), Skjern (dán), Meskov Breszt (fehérorosz), PPD Zagreb (horvát), Motor Zaporozsje (ukrán), Kristianstad (svéd), Celje (szlovén), Rhein-Neckar Löwen (német), Telekom Veszprém, Nantes (francia), Montpellier (francia)

C ÉS D CSOPORT: Ademar Leon (spanyol), Sporting (portugál), Elverum (norvég), Besiktas (török), Thun (svájci), Csehovszkije Medvegyi (orosz), Dinamo Bucuresti (román), Tatran Presov (szlovák), Riihimäen Cocks (finn), Wisla Plock (lengyel), Silkeborg (dán), Metalurg (macedón)

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook