Győzelemmel kezdtek

A szezon első magyar bajnoki mérkőzésén a lelkes fiatal Csurgót fogadta a Telekom Veszprém. A vendégek bár sokáig tartották magukat, az utolsó 10 percre elfáradtak és gólt sem tudtak szerezni, így 32:17-re simán nyert a Telekom.


Képgaléria a cikk végén

mérkőzéstükör

Ljubomir Vranjes: Jó mérkőzést játszottunk. Voltak olyan pillanataink, amikor nagyon jól játszottunk, de volt persze olyan is, ahol látszott, hogy fejlődnünk kell még. Mindenki tudott játszani, ennek örülök. A védekezésünk jó volt, többet kell futnunk és nagyobb nyomást kell gyakorolnunk az ellenfél kapujára. Még nem vagyunk a csúcson, de fejlődünk.

Nagy László: Az első félidőben a támadójátékkal nem volt baj, de a védekezésben akadtak problémánk, a második félidőben pedig átbillent a másik oldalra, volt egy 6-8 perc, amíg nem tudtunk gólt lőni. A Csurgó jól tartotta magát, kényelmetlen játékot játszottak ellenünk. Sikeresnek vélem ezt az utat, amin elindultunk és megyünk tovább.

Bencze József: A belső posztról hiányoznak embereim, ez rányomta bélyegét a mérkőzés végére. Sok volt a technikai hibánk és jó pár ziccert is kihagytunk, ami ilyen csapat ellen nagy luxus. Azt azért mindenképp hozzá kell tenni, hogy nagyra nyílt az olló a két csapat között.

Tóth Attila: Ilyen kaliberű játékosok ellen nehezebb játszani, nagyon ott kell lennünk fejben. Az első félidőben még jók voltunk, de ahogy fáradtunk, úgy estünk vissza. Amikor jó volt a védekezésünk, jó blokkot tudtunk adni a kapusnak, akkor a védelmünk megfelelő volt. Örültünk volna a 7-8 gólnak.

Telekom Veszprém - Csurgói KK 32:17 (17:11)

Veszprém, vezette: Nagy F., Túróczy J.

Veszprém: Mikler Roland - Dragan Gajic 9/1, Kent Robin Tönnesen 4, Blaz Blagotinsek 3, Momir Ilic 1, Mirsad Terzic, Dejan Manaskov 2, csere: Aleksandar Durdevic (kapus), René Toft Hansen, Nagy László 4, Lékai Máté 3, Ligetvári Patrik, Iman Jamali 2, Dörnyei Borisz 1, Ligetvári Patrik 1, William Accambray, Petar Nenadic
Vezetőedző: Ljubomir Vranjes

Csurgó: Rok Zaponsek - Marko Vasic 3, Aleh Astrashapkin 2, Alem Toskic 2, Hanusz Egon 2, Vasvári Ádám, Antonijo Kovacevic, csere: Balogh Tibor (kapus), Tóth Attila, Kerkovits Gyula 3/3, Gafar Hadziomerovic 1, Nagy Szabolcs 3, Varjú Martin 1, Csabai Barnabás, Szeitl Erik
Vezetőedző: Bencze József

Kiállítások: 4 perc, illetve 2 perc
Hétméteresek: 1/1, illetve 3/3

7

Képgaléria