Fölényes győzelem Egerben

Újabb két pontot zsebelt be a Veszprém Egerben a férfi kézilabda NBI keddi játéknapján.


Fotó: Vörös Dávid

Mérkőzéstükör (forrás: handballveszprem.hu)

Ljubomir Vranjes: Köszönjük a mai mérkőzést. Az ellenfél szurkolói remek hangulatot teremtettek. Elégedett vagyok a megszerzett két ponttal, és azokkal a játékokkal, amiket ma bemutattunk. Apró részleteket kell csak gyakorolnunk, és ma ezt tudtuk tenni hatvan percig. Ez nagyon tetszett. Ha így játsszunk, akkor megnehezítjük az ellenfél dolgát. Már hazafelé a buszon is a Barcelona elleni Bajnokok Ligája rangadóra készülünk fejben. Lesz videózás, három napunk van felkészülni. Ez a következő lépés számunkra.

Kentin Mahé: Számomra ez volt az idény első meccse. Jó volt pályán lenni, gyakorolni és kicsit érezni a srácokat. Ezen kívül pedig elégedett vagyok a két ponttal.

Tóth Edmond: Gratulálok a Veszprémnek és sok sikert nekik mindkét porondon. Ugyanazt tudom mondani, amit legutóbb a Szeged ellen. A Veszprém már BL formában van, egyszerűen átgázoltak rajtunk. Óriási volt a különbség a két csapat között az első félidőben, látszott, hogy maximális sebességen pörögnek. Egy percig sem vették komolytalanul a mérkőzést, aminek örülünk. Megtapasztalhattuk, milyen is ez a tempó. Örülök, hogy ennyi néző volt kíváncsi a két csapatra, és ez tényleg öröm, és ünnep itt Egerben. Még egyszer sok sikert a Veszprémnek.

Molnár Balázs: Én is gratulálok a Veszprémnek, remek játékot mutattak ma. Nehéz a sorsolásunk itt a szezon elején, de szerencsére sikerült letudni ezeket a nehezebb meccseket. A mai meccsen nyilvánvalóan kijött a különbség, de megtettünk mindent, hogy megmutassuk mit tudunk. Mostantól teljes erőbedobással készülünk a következő találkozókra. Örülök, hogy ennyien kilátogattak ma, és buzdították mindkét csapatot.

DVTK-Eger - Telekom Veszprém 22:41 (10:25)

DVTK-Eger: Repóth, Lorger – Molnár 1, Kiss, Szepesi 2 (1), Vaskó, Füzi 1, Lezák 3, Bajorhegyi 2, Szepesi, Tóth 1, Rédei 3, Takács 9 (3), Dobó, Hegedűs, Bernatonis

Telekom Veszprém: Mikler, Djurdjevic – Manaskov 4, Ilic 4, Tonnesen 4, Gajic 1, Nilsson 5, Nagy 2, Accambray 4, Blagotinsek 5, Mahé 4 (1), Jamali 3, Dörnyei 1, Mackovsek 2, Ligetvári 2

Hétméteresek: 4/4 ill. 1/1
Kiállítások: 0 perc ill. 4 perc