Nem kellett megizzadni

A Telekom Veszprém az NB I újonc Vecsési SE-t fogadta a K&H Ligában. A pont nélkül álló fiatal csapat bár 22 gólt szerzett, a hazaiaknak nem kellett különösebben megerőltetniük magukat a 42-22-es győzelemhez.


Képgaléria a cikk végén

mérkőzéstükör

David Davis: A Vecsés ma nem csak idejött passzolgatni, komolyan vették a mérkőzést, ahogy mi is, bár nehéz minden meccsen száz százalékosan koncentráltan játszani. Jó mérkőzés volt a számunkra, mindenki kapott lehetőséget és tudtuk tovább folytatni a fejlődést. Továbbra is azon dolgozunk, hogy egyre jobban összeálljon a csapat.

Momir Ilic: Próbáltunk új taktikát, jó mérkőzés volt számunkra. Volt néhány olyan elem, ahol kifejezetten azon dolgoztunk, hogy tovább fejlődjünk. Komolyan vettük ezt a mérkőzést ma is, mindenki hozzáállása ennek megfelelő volt.

Damir Sztojanovics: Ha az autópályán a belső sávban szeretnél haladni, akkor nagy és gyors autó kell, nekünk egyelőre biciklink van. Szerettem volna ezt a mérkőzést arra használni, hogy minél jobb tapasztalatot szerezzenek a játékosaim, tekintve, hogy nekünk nem egy Bajnokok Ligájában induló csapatot kell legyőznünk.

Vízler Máté: Jó mérkőzést játszottunk, nem becsült alá minket a Veszprém, tisztelettel fogadtak. Mi nem erre a mérkőzésre készülünk, jövő héten játszunk a Mezőkövesddel, ellenük szeretnénk végre pontot szerezni.

TELEKOM VESZPRÉM - VECSÉSI SE 42:22 (23:11)

Veszprém, 600 néző, vezette: Paska D., Vastag S.

Veszprém: Sterbik Árpád - Petar Nenadic 6/2, Mirsad Terzic, Nagy László 1, René Toft Hansen 1, Iman Jamali 3, Dejan Manaskov 6, csere: Momir Ilic 5/3, Kent Robin Tönnesen 3, Andreas Nilsson 6, Gasper Marguc 3, Manuel Strlek 1, Kentin Mahé 4, Kurucz Máté 2, Hornyák Bence 1
Vezetőedző: David Davis

Vecsés: Vitáris Norbert - Takó Dániel 3/1, Marczinkó Máté, Mohamed Yassine Benmiloud 4, Nebojsa Vojinovic 4, Nagy András 2, Vízler Máté 2, csere: Kránitz Zoltán (kapus), Antal Levente, Simányi Péter 1, Antal Máté, Uros Radosavljevic 2,Haszilló Gergő 1, Spekhardt Gergő 3
Vezetőedző: Damir Sztojanovics

Kiállítások: 4 ill. 6 perc
Hétméteresek: 5/5 ill. 1/1

7

Képgaléria