Mégsem dőlt el, hogy Nagy László visszavonul a szezon végén?

A múlt héten futótűzként terjedt el a magyar sportsajtóban, hogy Nagy László, a Telekom Veszprém kézilabdázója a 2018/2019-es szezon végén befejezi az aktív játékot. Erről a Tv2 egyik műsorának adott interjúban beszélt. Néhány nappal később az M4 Sporton látható Építők magazinban ezt annyival helyesbítette, félreérthetően fogalmazott.

A Telekom Veszprém klubmagazinjában Nagy László a 2018-as év eseményeit értékelte, külön kitérve az ősszel menesztett Ljubomir Vranjs és a helyére kinevezett David Davis személyére. A klasszis elmondta, a 2018/2019-es szezonban a magyar bajnokság és kupa megnyerése a céljuk, a BL-ben pedig szeretnének négyes döntőbe jutni.

A visszavonulásával kapcsolatos hírekre már egy telefonos pótinterjúban reagált, amelyben elmondta, félreérthetően fogalmazott.


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

„Gyakorlatilag elhangzott egy olyan kérdés, mi lesz a pályafutásomat követően, én erre annyit mondtam, hogy a szerződésem lejár a 2018/2019-es szezon végén, ezután mondtam, lehetséges, hogy befejezem a pályafutásom, de ez a kijelentés a jelennek nem felel meg. Az elképzelhető, hogy a későbbiekben ez a döntés véglegesedik bennem” – fejezte ki a benne lakozó bizonytalanságot és hagyta nyitva a már eldöntöttnek hitt kérdést a világbajnokságra a magyar válogatottól külön készülő átlövő, akiről egyelőre nem tudni, hány mérkőzést vállal a dán-német közös rendezésű tornán.

Jövőjével kapcsolatban hozzátette, már tárgyalt a veszprémi vezetőkkel és a klubnál képzeli el a jövőjét.

„Még nem született meg a döntés, de valóban elhangzottak olyan dolgok, hogy a pályafutásomat követően a klubon belül maradnék, mint szakmai igazgató vagy utánpótlásvezető” – tette hozzá Nagy László.