Sportos kulisszatitkok

Sándor Orsi modell műsorvezetőként is megállja a helyét: a Sportklubon induló különleges életmód magazinban, a szombatonként jelentkező Tonicban nemcsak bemutatja, hanem ki is próbálja a különböző sportágakat. Az első adásban megismerkedhetünk a TRX módszerével.

- Az életmód magazin igazán testhez álló feladat számomra. Az egyetemen testnevelés rekreáció szakon végeztem, magam is egészségtudatosan élek. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem és rendszeresen sportolok. A műsorban rengeteg érdekes mozgásformát mutatok majd meg a nézőknek, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ők is kedvet kapjanak egy kis sportoláshoz. Belesünk egy kicsit a legnevesebb sportolók életébe is: ők vajon hogyan tartják magukat formában. A Tonic egy kellemes, szombat délelőtti, akár ágyból is nézhető műsor lesz - árulta el Orsi, aki az első adás kulisszatitkaiba is beavatott.

 

- Kipróbáltam a TRX-et: itt az ember a saját testsúlyát és néhány speciális kötelet használ. Megdöbbentően nehéz volt. Ennek ellenére mindenkinek nagyon ajánlanom ezt a mozgásformát, mert praktikus és rendkívül összetett. Emellett a nézők Erős András diszkoszvető állapotfelmérését is nyomon követhetik szombat – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Orsi mindezek mellett igyekszik majd bemutatni, hogyan étkezhetünk az évszaknak megfelelően a lehető legegészségesebben, mit tegyünk, ha gyengélkedünk, milyen módszerekkel maradhatunk mindig fittek, a hölgy nézők pedig a legújabb szépségápolási praktikákat is megismerhetik.

Forrás: Hajráegészség.hu