A fővárosiak nyertek a stadionban

A rengeteg helyzetet elpuskázó, a védekezésben sokszor túlságosan fellazuló Gizella VSE három góllal kapott ki a TFSE-től. A megszokott Jutasi úti pálya helyett az egyetemi stadionban rendezték a találkozót, ahol megérdemelten, de kissé túlzott gólaránnyal nyertek a fővárosiak.

A VFC előmérkőzéseként ezúttal a városi stadionban természetes füvön játszott találkozón a vendégek gyors góllal nyitottak, amit a hazaiaknak sikerült egalizálni, ám két újabb védelmi hibát követően a fővárosiak vezettek újra. A befejezésig számos helyzetet dolgoztak ki a veszprémiek, melyekből azonban naggyá tették a budapesti hálóőrt.

A fordulás után csaknem „felborult” a pálya, mivel szinte végig a Hegyvidék térfelén folyt a játék, de a Gizella csatárai valamennyi helyzetüket elpuskázták, így egy szórványos kontrából az ellenfél növelte előnyét. Még ezek után is volt annyi kínálkozó alkalom, amiből egyenlíteni lehetett volna, de az ekkor már görcsös és hit nélküli veszprémiek nem tudtak gólt szerezni és egyenlíteni. A mérkőzésen a látottak alapján hiába volt benne a hazai siker vagy akár a döntetlen lehetősége, a helyzetek kihasználása közötti különbség megérdemelt vendégsikert eredményezett.

Gizella Veszprémi SE - TFSE-Hegyvidék SE 1:4 (1:3)

Veszprém: Dömsödi (Kovács a 85.) - Hülber (Szigeti a 77.), Faddi, Szalai, Hogya (Kis a 63.) - Borbély Cs., Németh, Véninger (Répás a 85.), Kalász (Kun az 57.) - Piszker (Borbély G. a 73.), András.
Vezetőedző: Laki Zoltán

TFSE-Hegyvidék: Korcsogh (Sáfrányos a 81.) - Szvetlik, Bíró, Tóth, Győrfi (Elek a 84.) - Theresa, Dénes, Halász, Molnár - Kálmán, Maár.
Vezetőedző: Korcsogh Orsolya

Gólszerzők: Szalai a 16. percben, illetve Molnár az 5., Maár a 26. és a 75., Halász a 35. percben.

galeria_148

Képgaléria