Bajnok az 1. Futsal Club Veszprém

Könnyed győzelemmel nyert az 1. FC Veszprém a Balaton parti csapat ellen, így a bajnoki címet is megnyerték a futsalos fiúk.

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés, hiszen Bényi már a 10-ik másodpercben jelezte a hazaiaknak, hogy mi bajnoki címet jöttünk ünnepelni Keszthelyre. A gyors találat megadta a mérkőzés alaphangulatát és egy szórakoztató, gólban gazdag mérkőzést láthattak a szurkolók. A második találatunkat egy szép támadás végén született, amikor is Pálfi higgadtan helyezett a kapuba. Szerencsére csapatunk nem vett vissza a lendületéből és meghozta eredményét a Németh-Tóth edzőpáros letámadásos taktikája. Finta kiharcolt egy büntetőt, melyet magabiztosan értékesített., A következő találat öngólból született és a félidő végére Korcsmár tette fel a koronát. Ekkor már érezni lehetet, hogy a mai napon bajnoki aranyat ünnepelhet a csapat.


A második játékrészben a hazaiak is megmutatták, hogy tudnak futsalozni és két gyors találattal ismét nyílttá tették a mérkőzést. De az FCV bajnokesélyeshez méltó módon, ismét nagyobb sebességbe kapcsolt és Pálfi, Csejtei és Finta újabb találataival bebiztosította a győzelmet és ezzel a 2011/12 bajnokság aranyérmét.

Gratulálunk a csapatnak, mely a Keszthely elleni szuper játékkal méltóképp rászolgált a bajnoki elsőségre.

Minden szurkoló, csapatvezető és szimpatizáns nevében gratulálunk a csapatnak. A hazai bajnokavatás jövő héten, szerdán (2012.05.09. 20.30) lesz, a Vasas ellen. A mérkőzést ismét a Március 15. úti Sportcsarnokban játssza csapatunk, melyre várunk mindenkit sok szeretettel.

KHSC-Victoria Sport  - 1. Futsal Club Veszprém 3:8 (2:5)

Keszthely: Osbáth - Szabó Sz., Németh A., Komoróczi, Páli, csere: Péter, Schleinig, Németh B.
Vezetőedző: Németh István

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Hazuga, Szabadfi, csere: Finta, Pálfi, Tar, Csejtei, Korcsmár, Vingelman, Sárdi
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Komóroczi a 9., Németh A. a 18., Szabó Sz. a 23. percben, illetve Bényi az 1., Pálfi a 4. és a 31., Finta a 10. és a 38, Páli a 11. - öngól, Korcsmár a 17., Csejtei a 38. percben.