Vonattal az Ajka elleni rangadóra

Szombaton 15 órai kezdettel kerül megrendezésre az FC Ajka - Veszprém FC megyei rangadó, amelyre szurkolói csoportjaink közös utazást szerveznek.


Fotó: archív

Mind a Queen's City Ultras, mind a Fehér Blokk tagjai felhívást intéznek a veszprémi szurkolók felé, mivel azt szeretnék, ha minél többen szorítanának a helyszínen a veszprémi fiúkért. A szurkolói csoportok így közös vonat túrát terveznek Ajkára, amihez bármely veszprémi szimpatizáns csatlakozhat. Tervek szerint a veszprémi vasútállomásról 12:03-kor induló vonattal utaznak Ajkára, míg a 17:26 perckor induló szerelvénnyel térnének vissza a megyeszékhelyre. A Veszprém FC vezetősége reméli, hogy minél több veszprémi szurkoló kíséri el a csapatot Ajkára és sikerül szurkolóinknak belehajszolni csapatunkat a győzelembe!

További részletek: http://queenscityultras.blogspot.hu


Fotó: archív

A hétvégi ítéletidő miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség későbbi időpontra halasztotta a Gyirmót elleni mérkőzést, az MLSZ versenybizottsága a mai napon döntött a mérkőzés lejátszásának dátumáról: 2013.04.10.-én (szerdán) lesz bepótolva a mérkőzés, a kezdési időpont még nem ismert.

Forrás: veszpremfc.hu