A listavezető következik

Az NBII Nyugati Csoport tavaszi idényének 11. fordulójában kerül sor a Veszprém FC – Puskás FC labdarúgó mérkőzésre a veszprémi Egyetemi Stadionban. A találkozó játékvezetője Karakó Ferenc lesz, az asszisztensi feladatokat pedig L. Tóth Lajos és dr. Kulcsár Judit látják el.

Ellenfelünk az elmúlt fordulóban Baján vendégszerepelt és magabiztos 5-2 arányú győzelmet aratott. Az eddig lejátszott 25 mérkőzésükből 19 alkalommal győztesen vonultak le a pályáról, 6 esetben megosztoztak ellenfelükkel a pontokon, s eddig nem találtak legyőzőre. Gólkülönbségük pozitív, 53 szerzett találatukkal szemben 15 gólt kaptak.


Fotó: archív

A Veszprém FC legutóbbi mérkőzésén, 2-1 arányú vereséget szenvedett Szombathelyen, a Haladás II. együttese ellen. Csapatunk így jelenleg tizenegyedik a tabellán, mai ellenfelünk előttünk található, az 1. helyet foglalja el a táblázaton. A Veszprém FC és a Puskás FC korábban egy mérkőzést játszott egymás ellen a másodosztályban. Ezen a találkozón 1-1 arányú döntetlent értünk el Felcsúton, gólunkat akkor Homma Kazuo szerezte.

A szombati találkozó első 100 fizető nézője ismét megkapja a belépője mellé a Veszprém FC „Hosszabbítás” című szurkolói lapját. A Veszprém FC mérkőzéseire a szervezett iskolai csoportok ingyenesen léphetnek be, ezzel kapcsolatban a cd@veszpremfc.hu e-mail címen lehet érdeklődni!

2013. május 4. 17.30, Veszprém FC - Puskás FC, helyszín: Egyetemi Stadion