Nemzetközi kupával térhetett haza

A veszprémi Padányi Taekwon-do Klub két serdülő versenyzővel képviselte városunkat a Hatvanban rendezett nemzetközi kupán.

Immáron 13-ik alkalommal rendezték meg Hatvan városában a Taekwondo nemzetközi kupát. Hosszú évek alatt komoly munkával kialakított mára már hagyományosnak mondható, komoly gyerek, serdülő és ifi korosztályban rendezésre kerülő nemzetközi versenyen kemény küzdelmek mellett , formagyakorlat és erőtörés számban indulhattak a sportolók. A veszprémi PADÁNYI TKD. Klub két serdülő versenyzővel képviselte városunkat.


Kovács Gergő és Orbán Gergely

Kovács Gergő (serdülő) egy komoly balesetből felépülve próbálta ki magát a mezőnyben. Formagyakorlatban több megmérettetés után a nyolcad döntőig jutott hajszállal lemaradva a dobogótól. Orbán Gergely szintén serdülő korosztályban, formagyakorlatban szoros meccset játszva maradt alul. Küzdelemben viszont megszerezte élete első kupáját a mostanihoz hasonlóan az elmúlt időszak nemzetközi versenyein is jóval nagyobb és erősebb ellenfelekkel szemben,komoly győzelmekkel jutott fel most már a dobogó legfelső fokára. Felkészítésüket Bécsi Nikolett a Padányi Klub edzője vezette.