Az első idei győzelemre hangolnak

Az Újbuda együttesét fogadja a Veszprém Barabás KC szombat este a Veszprém Arénában, egyértelmű cél a győzelem.

Múlt szombaton, egy parázs mérkőzésen harcolt ki egy pontot az Érd otthonában Gyurka János csapata, most pedig az Újbuda legyőzése a következő feladat, a veszprémi szimpatizánsok a két pont begyűjtésén kívül más eredményt nem is akarnak elképzelni.

A bajnokság sereghajtója az életéért küzd, ezért biztosan nem fogja könnyen adni magát, de a középházba való jutás elengedhetetlen feltétele a szombati esti győzelem a VBKC számára. A két pont kötelező begyűjtése nem jelenthet terhet, hanem csupán egy kötelezően megoldandó feladatot a veszprémi lányok számára, ha mindenki kihozza magából a maximumot, akkor nem is lehet kérdés a hazai győzelem. Ehhez természetesen szükség lesz a veszprémi szurkolótábor biztatására is, akik már szintén ki vannak éhezve egy győzelemre.

Az elmúlt héten betegségek tizedelték a csapatot, Emberovics Míra, Gerstmár Renáta és Koszorús Katalin is napokra kidőlt, emiatt nem tudtak az edzések sem teljes létszámban folyni.

Jó játékkal szeretnénk győzni

- Több játékosunkat is teljesen levett a lábáról a betegség, ki tudunk állni, de kevés cserelehetőséggel. A legfontosabb, hogy ennek ellenére jó a hangulat a csapatnál, jót tett nekünk az érdi pontszerzés. Jó játékkal szeretnénk győzni, fontos számunkra a jó eredmény elérése. Az Újbuda az utóbbi három fordulóban nem szenvedett nagyarányú vereséget, ezért fegyelmezetten kell játszanunk. Fontos, hogy megtartsuk az önbizalmunkat, ennek tudatában kell pályára lépnünk – mondta Gyurka János, a VBKC mestere.

A mérkőzéssel kapcsolatos további információk: A találkozó előtt és ideje alatt akciós áron, 990 Ft-ért szerezhető be a csapat 2011-es naptára, valamint a Balaton Plázában található Kabala ajándéküzletben is ezen az áron juthatnak hozzá a szimpatizánsok a naptárhoz. A korábban megszokottól eltérően ezúttal nem lesz játszóház az influenza vírus miatt, viszont előre láthatólag a jövő heti, Békéscsaba elleni hazai bajnokin már újra várják a pedagógusok a gyerekeket.

Veszprém Barabás KC - Újbuda TC 01.29. (szombat) 18:00, Veszprém Aréna