Legfrissebb híreink

További híreink

Hatalmas csatában fontos győzelmet arattak
Izgalmas csatában aratott győzelmet a tabellán azonos pontszámmal, ám egy pozícióval alatta álló Budapesti Honvéd SE ellen a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata.
Nem sikerült megnyerniük az idegenbeli rangadót
Kikapott a fővárosban a Vasas Akadémiától a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata a bajnokság 10. fordulójában egy korábbról elhalasztott mérkőzésen.
Nem sikerült a pontokat elhozni Nyíregyházáról
A HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapata kikapott a listavezető Nyíregyháza otthonában az NBI/B Piros csoport pénteki játéknapján.
Remek első félidő, magabiztos győzelem
Magabiztos győzelmet aratott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az MTK ellen a férfi kosárlabda NBI/B Piros csoport szombati játéknapján.
Nagy küzdelemben maradtak alul Pécsett
Baksa Szabolcs csapata két hét kihagyás után játszott újra mérkőzést ezúttal a PVSK-CARGATE otthonában, ahol a vendégek 94-82-re kikaptak.
Száz pont és magabiztos győzelem
Zsinórban hatodik győzelmét aratta a 2021-es év első hazai mérkőzésén a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a Nagykőrösi Sólymok KE ellen.
Zsinórban az ötödik győzelmüket aratták
Idegenben aratta zsinórban ötödik győzelmét az új esztendő első bajnokiján a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a TF-BP otthonában.
Magabiztos győzelem az év utolsó meccsén
Magabiztos győzelmet aratott az utolsó 2020-as mérkőzésén a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a budapesti MAFC ellen a NBI/B Piros csoportjában.
Hosszabbításban nyert a Veszprém
Nehéz mérkőzésen, hosszabbításban nyert a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a bajnokság 12. fordulójában az NKA Pécs ellenfeleként.
Fontos győzelem a bajnokságban
Hazai pályán aratott fontos győzelmet a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapata a BKG Príma Akadémia ellen a bajnokság tizenegyedik fordulójában.
1 2 3 4 5 ...