Legfrissebb híreink

További híreink

„Az összes ellenfél komoly játékerőt képvisel”
Beszélgetés vezetőedzőnkkel, Mérész Csabával, illetve játékosainkkal, Füzi Róberttel és Völgyi Marcellel a hétvégi, hazai rendezésű II. HOYA - Yuniku Felkészülési Tornáról.
Tanultunk a hibáinkból
Negyedik helyen végezett a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém kosárlabdacsapata a most hétvégén rendezett VII. Gyurasits István Emléktornán.
„Magánemberként is számíthatnak rám!”
Javában zajlik már kosárlabdacsapatunk felkészülése az NB I/B Piros csoportjának 2019/20-as kiírására. Ennek kapcsán alakulatunk frissen kinevezett kapitányát, Medve Mátét kérdeztük, akit a sűrű program miatt egy délutáni edzés előtt, a Vetési Sportcsarnokban sikerült utolérnünk.
Európa egyik legjobb kosárlabda akadémiája Veszprémben!
A Canarias Basketball Academy a kontinens egyik legjobb képzését adja majd a magyar és külföldi fiataloknak veszprémi műhelyében.
„A pályán jó játékosok, az életben jó emberek”
Beszélgetés Csorvási Leventével, a Hepp Kupa-címvédő, bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának menedzserével.
„Kemény felkészülés várható!”
Interjú a Hepp Kupa-győztes, bajnoki ezüstérmes HOYA-Pannon Egyetem Veszprém férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzőjével, Mérész Csabával.
„Hiszünk a tudatosság varázsában”
Hinnünk kell benne, hogy minden egyes lecke okkal, illetve akkor toppan be az életünkbe, amikor már készen állunk a befogadására. A sors ugyanis már csak ilyen… De ha ügyelünk a fokozatosságra, s mérföldkőről mérföldkőre haladunk, akkor mindent megtanulhatunk, amire a következő lépéshez szükségünk lesz.
„Itt szeretném valóra váltani az álmom!”
Kisgyerekkorom óta egy cél lebeg a szemem előtt: az NB I. A csoportjában játszani… Természetesen tisztában vagyok vele, hogy ehhez töretlen hozzáállás és minőségi munka szükséges, de állok elébe, Veszprémben minden adott a sikerhez! – fogalmazott a HOYA-Pannon Egyetem frissen igazolt korosztályos válogatott reménysége, Mucza Tamás.
Mucza Tamás Veszprémben folytatja
A hátvéd és bedobó poszton egyaránt bevethető korosztályos válogatott a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém együtteséhez szerződött.
Mifelénk fejlődhet a legtöbbet
Beszélgetés a főként a négyes poszton bevethető Czirbus Józseffel, aki immáron a Hoya-Pannon Egyetem Veszprém sikereinek megvalósulásáért küzd; a hajdani utánpótlás válogatott erőcsatár elárulta: a fejlődése – illetve az élvonalbeli perspektíva – miatt döntött úgy, hogy a királynék városában íródjon tovább a karrierje.
1 2 3 4 5 ...