Bravúros döntetlen a listavezető ellen

A női labdarúgó bajnokság NB2 Keleti csoportjában a Gizella Veszprém SE bravúros döntetlent ért el a listavezető Nyíregyháza otthonában.

Már a találkozó kezdetén taktikai csata bontakozott ki,mert a csapatok nem estek egymásnak hanem fegyelmezett játékkal próbálták az ellenfél gyenge pontjait megtalálni, így igazán "ordító" gólhelyzet egyik kapu előtt sem adódott. Az első játékrész hajrájában a vendégek némi fölénybe kerültek, amit gólra is váltottak. (0-1)

A szünet után a listavezető nagy erőket mozgósítva a félidő közepén egyenlíteni tudott (1-1), ám a további "birkózásban" fölénybe kerekednie nem sikerült, gólveszélyt inkább Dömsödi kapus távoli szabadrúgásai jelentettek.

A látottak alapján igazságos eredmény született,ami a veszprémiek szempontjából bravúros teljesítmény, hiszen a Nyíregyháza eddigi 100%-os hazai mérlegét megszakítva elsőként szereztek pontot a Sóstói stadionban.

nyíregyháza spartacus fc - gizella veszprémi se 1:1 (0:1)

Nyíregyháza: Gyüre - Tordai, Ferencz, Szűcs, Görög (Somogyi a 66.) - Tóth B., Tar, Mogyorósi, Kiss K. - Czégény, Erdős. Vezetőedző: Kósa János

Veszprém: Dömsödi - Tolner, Hogya (Répás az 50.), Faddi, Kikl (Valler a 60.) - Németh, Borbély Cs., Varga, Szalai (Hülber a 82.) - Hegedüs (Kun a 70.), Borbély G (András az 56.). Vezetőedző: Laki Zoltán

Gólszerzők: Szűcs a 60., ill. Szalai a 39. percben.