Szomszédvári rangadó az NB2-ben

Több év szünet után újra megyei rangadónak adhat otthont a veszprémi stadion. A kiesés elől menekülő Veszprém FC az Ajkát látja vendégül.

A Veszprém FC szombaton 18 órai kezdettel hazai pályán fogadja az FC Ajka csapatát. A Veszprém FC-ből hiányozni fog Leitold Tamás és Garai Péter eltiltás miatt, Finta Péter pedig bokasérülés miatt. Garait a BKV Előre ellen a játékvezető a meccs lefújása után állította ki, s ezért 2 meccses eltiltást kapott Leitold Tamáshoz hasonlóan.

A vendég ajkai együttesből négyen biztosan hiányozni fognak (Gaál, Péter, Rácz, Horváth Á.), és Kottán, valamint Hegyi játéka is kérdéses, de az egykori két veszprémi játékos, Pákai Gergő és Gunther Zsolt pályára léphet. Az ajkaiak az előző fordulóban egy hatalmas kapushibának köszönhetően egygólos győzelmet arattak a Szigetszentmiklós ellen.

Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, mert az előző fordulóban mindkét riválisunk győzni tudott. A Barcs sima 3-0-ás vendégsikere a Kaposvölgye ellen várható volt, de a budaörsi győzelem a Fradi II vendégeként már meglepőbb. Így ismét kieső helyen várjuk a következő fordulót, ahol a hazai győzelem létfontosságú a bennmaradás szempontjából. Jelenleg két pont a hátrányunk a Barccsal szemben, a Budaörs és a Fradi II pedig 5 ponttal előz meg minket - írta a veszpremfc.hu.

Május 21. (szombat) 18:00 Veszprém FC  - FC Ajka férfi labdarúgás NB2, helyszín: Egyetemi Stadion