Gyermekprogramok bő kínálata

A Balaton Bajnokságon játékok széles kínálata várja a legfiatalabbakat, sportolhatnak, trambulinozhatnak, sőt, még pónilovagolhatnak is a gyerekek.

A Varázsszőnyeg Fejlesztőközpont által a gyerekeknek lehetőségük lesz kiugrálni magukból a fölösleges energiákat két mini-trambulinon, de kreativitásukat is kibontakoztathatják fejlesztő játékok segítségével, valamint az arcfestés is bizonyára sokakat fog lekötni. A Várfok-Mobil egy felfújható sátorral települ ki a rendezvényre, ahol különböző ügyességi, logikai és szabadidős játékokat próbálhatnak ki a gyermekek és az érdeklődők ingyenesen.

A Veszprémi Röplabda Club játékosai saját sportágukat mutatják be a legkisebbeknek, akik így a profiktól játszva tanulhatják meg az alapmozdulatokat. Pihenésképpen Szentpéteri Attila bűvész fogja elkápráztatni a nagyérdemű közönséget, aki már Kiválasztottként is bizonyított a tv2 műsorában.

A legaktívabb ifjoncok részt vehetnek a VEDAC által szervezett játékos atlétikai foglalkozásokon vagy délután 4-től 6-ig előképzettség nélkül, kipróbálhatják a pónilovaglást is.