Megszerezte első győzelmét a Gizella

A női labdarúgó NB2 harmadik fordulójában a veszprémi Gizella együttese gólgazdag mérkőzésen, magabiztosan gyűjtötte be első pontjait.

A szigetvári Zrínyi évforduló okán felcserélt pályaválasztói jog miatt a veszprémiek ezúttal is idegenben léptek pályára.

A nagy meleg rányomta bélyegét a találkozó kezdeti szakaszára, a vendégek így is számos helyzetet dolgoztak ki, két nyilvánvalóan büntetőgyanús helyzetnél azonban a bíró túlságosan nagyvonalúan intett továbbot. A félidő közepén a vendégek így is vezetést szereztek, majd fordulásig további három találattal biztosították be az előnyüket.


A Gizella VSE 2011/2012-es csapata

A fordulás után újabb gyors góllal végérvényesen eldőlt a mérkőzés sorsa. Röviddel a befejezés előtt a hazaiak leshelyzetből, illetve egy szemfüles góllal faragtak ugyan a hátrányon, de ez már nem befolyásolta a megérdemelt veszprémi sikert.

szigetvári vsc - gizella-veszprémi se 2:5 (0:4)

Szigetvár, Vezette: Horváth O. (Bükkerti, Kanász)

Szigetvár: Mikó - Balog A., Lengyel, Kovács N., Gere - Angyal, Halász, Tóth V., Mustátea (Csapó a 78.) - Kovács A. (Bujtár a 65.), Antal (Kárpáti a 65.). Vezetőedző: Rack Róbert

Veszprém: Dömsödi (Kovács A. 82.) - Hogya (Kalász a 46.), Faddi, Szalai, Répás (Hülber a 20.) - Borbély Cs., Németh A., Véninger, András (Borbély G. az 52.) - Kun (Fejes a 90.), Piszker (Kis D. a 61.). Vezetőedző: Laki Zoltán.

Gólszerzők: Bujtár a 70., Tóth V. a 85., illetve Kun a 24, Véninger a 32. és 34., Szalai a 45., András az 51. percben.