Sikeres bemutatkozás

Jó játékkal, nem várt magabiztossággal, az első félidőben hat gólt szerezve nyerte meg debütáló mérkőzését az 1. Futsal Club Veszprém.

Az este órakor kezdődő összecsapást a Kasza Viktor - Csejtei János, Bényi Kálmán, Tar Tamás, Szabadfi Péter összeállításban kezdte meg a csapat. A Németh Gábor és Tóth Gábor által kitalált taktika az első perctől kezdve jelezte a közel 100 kilátogató nézőnek, hogy ki a mérkőzés esélyese.

Bényi Kálmán révén gyorsan megszerezte a vezetést a veszprémi csapat a 3. percben, majd Jakab László egy perc alatt két gólt is szerzett. A duplázásban Korcsmár István követte csapattársa példáját, majd a félidő lefújása előtt Szabadfi Péter is betalált, így húsz perc elteltével hatgólos előnyre tett szert a vendég csapat, aki látványos támadásokkal szórakoztatta a közel 20 szurkolóját (0-6).


A veszprémi csapat

A második játékrészben a megnyugtató előny tudatában kissé kiengedtek a Németh Gábor tanítványai, de a szombathelyieknek csak a szépítésre futotta Szántó Dávid révén, így nem forgott veszélyben a veszprémi győzelem (1-6).

Összességében az 1. FCV győzelme teljesen megérdemelt, így egészséges önbizalommal készülhetnek a srácok a Dupont elleni hazai bemutatkozásra, melyre október 3-án, hétfőn, 18:00 órakor kerül sor a stadion Munkacsarnokában.

Szombathelyi Egyetem SE - 1. Futsal Club Veszprém 1:6 (0:6)

Szombathely: Schmidt, Pomázi, Szántó, Viszket, Varga, csere: Tóth, Hurtik, Balogh, Werderits, Lugosi.

Veszprém: Tar, Szabadfi, Csejtei, Bényi, Kasza, csere: Jónás, Korcsmár, Véber, Jakab, Pálfi, Weisz.
Vezetőedző: Németh Gábor

Gólszerzők: Szántó a 22. percben, illetve Bényi a 3., Jakab 2x-szer a 14., Korcsmár a 15. és a 17., Szabadfi a 19. percben.