Megyei rangadó a VESC és a Pápa között

Az NB I/B-s kosárlabda bajnokságban pénteken 18.30-as kezdettel rendezik meg a VESC-Pápai KC örökrangadót. A két csapat egymás elleni csatája mindig élvezetes, izgalmas és rendkívüli élményt ígér, álljanak bárhol is a csapatok a tabellán.

A megyei rangadó mindig egy nagy dolog, úgy gondolom, hogy nagy show lesz, hiszen mindkét csapat számára rendkívül fontos ez a mérkőzés - nyilatkozta Molnár István, a VESC vezetőedzője.

Ha mi nyerünk, akkor nagy lépést teszünk a legjobb négybe kerülésért vívott harcban, ha pedig a Pápa győz, akkor újra felcsillanhat előttük a remény, hogy bejussanak a legjobb négy közé. Meglátásom szerint a védekezés fogja eldönteni az összecsapást, nem lesz a múlt hétvégi mérkőzéshez hasonló gólzápor, amelyik csapat 80 pont körül tud dobni, az fogja nyerni a rangadót - folytatta a hazaiak trénere.

Szerencsére sérült most nincs a csapatnál, de az utóbbi időszakban Oltárczy Máténak sokszor munkahelyi elfoglaltsága akadt, múlthéten viszont a Sopron elleni Magyar kupa mérkőzésen nagyon jól teljesített, mindenképpen számítunk a játékára