Könnyed újévi győzelem

Magabiztos első-, könnyed második félidei játékkal biztosan gyűjtötte be az 1. FVC a három pontot az Érdi Asterix SC ellen.

Teltház előtt folytatódott a küzdelem a futsal NBII-es pontvadászat Nyugati Csoportjában. Csapatunk nagyszerű játékkal szórakoztatta a kilátogató nézőket. Az 5. percig kellett várni az első találatra, mely Pálfi Róbert nevéhez fűződik. Ezután a kapuja elé szögezték ellenfelet a mieink, és folyamatosan dolgozták ki helyzeteket. Az ellenfél kontrákkal próbálkozott. Az első félidőben impozáns játékkal további hat találattal tudatták a veszprémiek az Érddel, hogy kik a mérkőzés esélyesei. A gólokon Szabadfi Péter, Finta Péter (2x), Korcsmár István, Bényi Kálmán és Pálfi Róbert osztozott.

A második félidőben sajnos előjött a „biztos vezetés” betegség, és a hazaiak teret engedtek az Érdnek. Véber Balázs találatára kettővel válaszolt az Asterix, és kiegyenlített mezőnyjáték folyt. Mielőtt azonban elhitte volna a vendég csapat, hogy van keresnivalója, Korcsmár István további két találattal bebiztosította a győzelmet.

Összességében megérdemelt magabiztos győzelemmel hangolt az FVC a szerdai Dupont elleni elmaradt összecsapásra.

1. Futsal Club Veszprém - Érdi ASC 10:2 (7:0)

Veszprém: Kasza - Bényi, Weisz, Vingelman, Szabadfi, csere: Sárdi, Pálfi, Finta, Korcsmár, Hazuga, Véber, Csejtei
Vezetőedző: Véber Gábor

Érd: Gabay - Piacsek, Légrády, Godány, Váczi, csere: Kántor, Oravecz, Huszár, Suha

Gólszerzők: Pálfi az 5. a 19., Szabadfi a 11., Finta a 12. a 19., Korcsmár a 13. a 36. és a 38., Bényi a 15., Véber a 22. percben, illetve Kántor a 26., Piacsek a 27. percben