A Gólözön nyereményjáték feltételei

Üdvözlünk a Hajráveszprém.hu és a Balatoni Bob közös nyereményjátékán.

1. A regisztráció feltételei

A Gólözön nyereményjátékban bárki részt vehet, aki nevének és e-mail címének megadásával regisztrál a játékba. A regisztrációt e-mailben kapott linkre kattintva meg kell erősíteni. Egy személy több e-mail címmel is játszhat, az ellenőrizhetetlenség miatt ez nem kizáró ok. A regisztráció során fantázianév, becenév is megadható, egy névvel csak egy játékos regisztrálhat.

2. A játék menete

A regisztráció után lehetősége van a játékosnak a 2010. évi labdarúgó világbajnokság (hátralevő) mérkőzéseire tippelni a gólarány megadásával. Minden mérkőzésre a mérkőzés hivatalos kezdési időpontjáig lehet tippelni. Nem kötelező minden mérkőzésre gólarányt megadni, a kihagyott mérkőzésekre a játékos automatikusan nulla pontot kap.

3. A pontozás

Minden mérkőzést az alábbiak szerint pontozunk:
- A mérkőzés pontos gólarányának eltalálása esetén: 15 pont
- A mérkőzése végkimenetele jó, de a gólarány nem: 10 pont - gólonként 1 pont
- A mérkőzés végkimenetele rossz: 0 pont

A csoportmérkőzések után, az egyenes kieséses szakaszban lehetőség nyílik a hosszabbítás és a büntetőpárbaj kimenetelére is tippelni. A fenti pontszámok az alábbi szorzókat kapják:
- Rendes játékidő: 1,2
- Hosszabbítás: 0,2
- Büntetőpárbaj: 0,5
(A hosszabbítás például azért kap 0,2-es szorzót, mert 2x15 perc alatt kevés gól esik, így a variációs lehetőségek száma is kicsi.)

A mérkőzésen gyűjtött pontszámok összeadódnak, a játékosokat ez alapján rangsoroljuk. A játékos belépés után figyelemmel követheti saját összpontszámát és az első 10 játékos pontszámát. Végelszámolásnál pontazonosság esetén a korábban regisztrált játékos nyer.

Példák:

- Ha a Spanyolország – Honduras csoportmérkőzésen Spanyolország 6:1-re nyer, és te 3:0-t tippeltél, akkor a pontszámod a következőképpen alakul: 10-3-1 = 6 pont

- Ha a nyolcaddöntőben Spanyolország Elefántcsontparttal kerül össze, és a rendes játékidő 1:1-re végződik, a hosszabbításban nem esik gól (0:0), és tizenegyesekkel a spanyolok nyernek 4:1-re, te pedig a rendes játékidőben 1:1-et, a hosszabbításban is 1:1-et tippeltél, és Elefántcsontpart javára döntötted el a büntetőpárbajt 3:2-re, akkor a pontszámod a következőképpen alakul: 15x1,2 + (10-2)x0,2 + 0 = 19,6 pont

Tanács: A rendes játékidő eredményét ne add hozzá a hosszabbítás eredményéhez, tehát ha úgy gondolod, hogy a rendes játékidő vége 1:1, a hosszabbítás 1:0 lesz, akkor a hosszabbítás gólarányához ne a mérkőzés végeredményét (2:1) írd! Ugyanez vonatkozik a tizenegyesekre is!

4. Nyeremények és sorsolás

A pontverseny győztesei

A pontverseny legjobbjait a csoportmérkőzések és a döntő után díjazzuk az alábbiak szerint:

A csoportmérkőzések után:

- I. helyezett: 20 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán
- II. helyezett: 10 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán
- III. helyezett: 5 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán

A döntő után:

- I. helyezett: 20 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán és egy dedikált labda, amit az NBIII Bakony Csoportjának bajnoka, a Veszprém FC játékosai írnak alá.
- II. helyezett: 10 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán
- III. helyezett: 5 lecsúszásra szóló bérlet a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán

Véletlenszerű sorsolás

- Minden regisztrált játékosnak lehetősége van nyerni, abban az esetben is, ha csak egyetlen mérkőzésre tippel.

- A csoportmérkőzések minden egyes fordulója és a nyolcaddöntő után 1-1 tálca (összesen 4 tálca) sört sorsolunk ki minden regisztrált játékos között.

- A negyeddöntő után 5 csúszásra, az elődöntő után 10 csúszásra, a döntő után pedig 20 csúszásra szóló bérletet sorsolunk ki a balatonfűzfői Balatoni Bob pályán.

- A véletlenszerű sorsolás nyerteseit számítógép segítségével, véletlen generálás útján sorsoljuk ki.

- A nyertesek nevét a Hajráveszprém.hu-n nyilvánosságra hozzuk. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a nyeremény átvételének feltétele az értesítő e-mailre történő, 48 órán belül küldött válasz e-mail. Ennek hiányában a pontverseny esetén a következő helyezettet (IV.,V., stb.) értesítjük ki nyertesként, a véletlenszerű sorsolás esetén új nyertest sorsolunk.

5. Egyéb rendelkezések

- A Hajráveszprém.hu a játékszabályok megváltoztatásának jogát fenntartja, de a jelen játékszabályok fenntartására törekszik a játék teljes időtartama alatt.

- A regisztrációval a játékos feliratkozik a Hajráveszprém.hu hírlevelére, amiről az első hírlevél megérkezése után, a hírlevélben található linkre kattintva bármikor leiratkozhat.
- Az adatszolgáltatás önkéntes. A megadott e-mail címet a Hajráveszprém.hu harmadik fél részére nem szolgáltatja ki.

- A játékban regisztrált e-mail postafiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Hajráveszprém.hu szerkesztősége felelősséget nem vállal.

Veszprém, 2010. június 8.

Hajráveszprém.hu

TOVÁBB A JÁTÉKRA!