Városi elismerés a VRC-nek

A férfi röplabdacsapat egész szezonban nyújtott kimagasló teljesítményét, történelmi sikerét ismerték el a Városházán.

Porga Gyula, alpolgármester fogadta az első extraligás idényében 4. helyen végző Company Nyelviskola VRC csapatának vezetőit és a távozó sikeredzőt, Szabó Gábort.

- Bízom benne, hogy ez a történelmi siker nem egyedi esemény, és meg lehet ismételni, vagy akár túl is lehet szárnyalni. Szabó Gábornak külön köszönöm a munkáját, remélem, hogy pozitív élményekkel távozik, és egy napon visszatér hozzánk – mondta Porga Gyula, majd egy óntálat adott át Czintula Róbert elnökségi tagnak, Jánosik Gergely ügyvezetőnek és a Dunaújvárosba hazatérő edzőnek, Szabó Gábornak.

Czintula Róbert a felnőtt csapat kiváló eredményei mellett az utánpótláscsapatok teljesítményét méltatta.

- A háttérben komoly utánpótlás nevelő munka folyik, amire a jövőt tudjuk építeni. Összegyűjtjük a lakótelepi gyerekeket, és jó tanuló, jó sportoló fiatalokat nevelünk. Szeretnénk különvenni az ifiket és a juniorokat felnőttektől, de a plusz terembérlés újabb költségeket ró ránk – magyarázta Czintula Róbert.

- Időben, de nem túl korán kell megfogni a gyerekeket, a röplabda elkezdése az 5-6. osztályban ideális. Az úszás és az atlétika az alapja mindennek, ezután lehet bármit is elkezdeni – vélte Szabó Gábor.

Jánosik Gergely külön megköszönte Porga Gyulának és Juhász Lászlónak az egész évben nyújtott segítséget, a helyi médiumoknak pedig azt, hogy hozzájárultak a röplabdacsapat városi ismertségének növeléséhez.

A csapat vezetői a herendi évzárón és a városi fogadáson is kihangsúlyozták, hogy a nehézségek ellenére szeretnék megismételni az idei teljesítményt, amihez a Hajráveszprém.hu szerkesztősége és talán minden sportbarát sok sikert kíván!

Hozzászólások

Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook