Visszapillantó képekben

Hamarosan rajtol a 2010/2011-es szezon a veszprémi érdekeltségű bajnokságokban, remek sikereink voltak az előző évadban.

A 2009/2010-es szezonban készült képekkel emlékezünk vissza az őszi szezon kezdete előtt a veszprémi csapatok kiváló teljesítményére.

Az MKB Veszprém KC férfi kézilabdacsapata 18. alkalommal szerezte meg a magyar bajnoki címet, elhódította a magyar kupát, és bejutott a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé, ahol a Barcelona tudta megállítani a Mocsai-legénység menetelését.

A Veszprém Barabás KC női kézilabdacsapata első élvonalbeli szezonjában végig partiban volt a középmezőnnyel, végül csak rosszabb gólkülönbségének köszönhetően szorult az alsóházba, ahol magabiztos teljesítményt nyújtva mindenkit megelőzött, és a 9. helyen végzett Gyurka János együttese.

A Company Nyelviskola VRC férfi röplabdacsapata első évét töltötte az Extraligában, ahol folyamatosan javuló játékkal túlteljesített minden előzetes elvárást, bejutott a legjobb négy közé, ahol nem vallott szégyent a nemzetközi rutinnal is rendelkező ellenfeleivel szemben, és a 4. helyen végzett Szabó Gábor csapata.

A Veszprém FC férfi labdarúgó csapata az NB III. Bakony Csoportjában igazi menetelést vitt véghez, tekintélyes előnnyel, veretlenül szerezte meg a bajnoki címet, és kivívta az NB II-ben való indulás jogát Orbán Tamás együttese.

A Veszprémi Egyetemi SC csapatai is az elvárásoknak megfelelően szerepeltek. A férfi kosarasok versenyben voltak az A-csoportba jutásért, végül a 4. helyen végeztek. A női röplabdások számára irreális cél lett volna a legmagasabb osztályba jutás, a bajnokságban elért 11. hely jó teljesítménynek tekinthető. Az NB II-es férfi kézilabdacsapat kemény mérkőzéseken szerezte meg a 2. helyet, ami remek teljesítmény. Az OB I/B-ben szereplő férfi floorball csapat veretlenül nyerte meg az alapszakaszt, majd az élvonalba jutásra is esélye volt, de az utolsó pillanatban kicsúszott a srácok kezéből a feljutás lehetősége. Amerikai foci csapatunk számára még tart a bajnokság, első Divízió I-es szezonjukban várhatóan a középmezőnyben végeznek.

Sok sikert kívánunk az összes veszprémi klubnak a következő évadra! Hajrá Veszprém!

HAJRÁVESZPRÉM.HU | Reklámozd a saját oldaladat is
http://badge.facebook.com/badge/331816567843.3923.2001053217.png