Példaképektől tanulhattak

Második nyári, immár nemzetközi táborát rendezte a Domonkos László Veszprém Judo SE a sportág hazai kiválóságainak részvételével.

Nagy volt a készülődés a veszprémi judósoknál, hiszen augusztus 22-26. között a magyar résztvevők mellett Csíkszeredáról és Belgiumból is érkeztek sportolók a közel ötven judokát felvonultató nemzetközi edzőtáborba.

Mindjárt az első nap Braun Ákos világ- és Európa-bajnokunk oktatta a fiatalokat, kedd délelőtt pedig olimpiai- és világbajnok cselgáncsozónktól, Kovács Antaltól tanulhattak versenytechnikákat a tábor résztvevői. A hátralévő három napban a veszprémi klub edzői, Károlyi Gábor és Takács Attila dolgoztatták meg a sportolókat.

- A táborlakók a versenyeken is alkalmazható, hasznos tudással és tapasztalatokkal gazdagodtak. Sokan már most jelezték részvételi szándékukat a következő évi táborba, ami egy nagyon jó visszajelzés számunkra. Köszönet illeti a tábor támogatóit, a Veszprémtej Zrt., az Új Amfóra, a Lasselsberger-Knauf Kft., az Erdei Vendéglő, a Vajdagumi, a Mixtúra Kft. és természetesen a szülők, az edzők segítettek tető alá hozni magas színvonalú tréningeket – mondta Horváth László klubelnök.

HAJRÁVESZPRÉM.HU | Reklámozd a saját oldaladat is