Újra Tesco Fitt Nap Veszprémben!

December 4-én 2. alkalommal érkeznek városunkba a hazai fitneszvilág legnagyobb csillagai, hogy 6 különböző stílusú órán mozgassák át a közönséget.

Tavaly rendezték először a Veszprém Arénában a Budapesten már rendkívül népszerű eseményt, és úgy tűnik, hogy Veszprémben is otthonra talált a rendezvény. Bizonyára a tavalyi érdeklődők nagy része idén is szán egy napot a fittségére, és kihasználja a lehetőséget, hogy megismerkedjen 2010 legújabb koreográfiáival sztárprezenterek tolmácsolásában. Aki pedig nem tudott részt venni a többek között Katus Attilát is felvonultató rendezvényen, annak most itt az alkalom!

A cikk további részében bemutatjuk a programot, a kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeket, és néhány képet a tavalyi rendezvényről.

PROGRAM ÉS ÓRAREND (kapunyitás: 8:30)

10:00 – 10:50 Katus Attila – Best Body alakformáló, zsírégető torna
„Nap mint nap jó érzéssel tölt el, ha pozitív irányban befolyásolhatom mások életét. Mégis úgy érzem, még ennél is többet tehetnék. Nem tartom magam mindentudónak, de rám jellemző módon megpróbálok szakmailag hitelesen, de közérthetően segítséget nyújtani mindenkinek, aki igényt tart erre. Törekszem arra, hogy a velem együtt sportolók újabb és újabb tapasztalatokat, sikerélményeket szerezhessenek önmagukról és a testükről. Ne hidd, hogy nehéz egészségesnek lenni és jól kinézni! Ez csak választás kérdése. Változtass a gondolkodásmódodon, és tégy érte, hogy elérd, amit akarsz! Táplálkozz megfelelően, végezz rendszeres testmozgást és állj pozitívan a dolgokhoz! Ezekhez próbálok minél hatékonyabban segítséget nyújtani, tanácsokat adni.”

11:00 – 11:50 Varró Gyula –Aerobik Performance
Az Aerobic Performance nem más, mint táncos lépések elegye az alap aerobik világával. A koreográfia lehet aszimmetrikus vagy szimmetrikus, de a betanítás mindig logikus és követhető. S természetesen elmaradhatatlan a Performance, amiről Gyula gondoskodik, és amelybe Téged is szívesen bevon. Legyél Te is az előadás részese! - énekelj, táncolj kedvedre, fejezd ki magad a zene által, élvezd az edzést egy fantasztikus csapat tagjaként!

12:00 – 12:50 Czanik Balázs – Capoeira Aerobic
A Capoeira Aerobic létrehozója, a Fitness Akadémia Capoeira Aerobic tanfolyamának vezetője, a Legek Tornájának megálmodója és szervezője, több hazai és külföldi rendezvény meghívott előadója. A Capoeira – táncos elemekkel álcázott – küzdősportot dél-amerikai rabszolgák alakították ki. A Capoeira Aerobic ebből a brazil küzdősportból született mozgásforma, amelyben táncos és a küzdősportra jellemző gyakorlatokkal egyaránt találkozhatunk. A kettő ötvözése egy nagyon intenzív órát eredményez, amely a hátizmon kívül leginkább a comb-, a has- és a farizmot dolgoztatja meg. Akik a derekukról, csípőjükről szeretnének fogyni, nem fognak csalódni.

13:00 – 13:50 Szentgyörgyi Rómeó - Fitt napot, Veszprém!
Ez az óra azoknak szól, akik szeretik a napfényt, a pálmafákat, a koktélokat és hozzá a latin zenét.

 

 

14:00 – 14:50 Tatarek Rezső –New Ironbox Cross
Rezső fő sportága az ökölvívás, volt serdülő- és ifjúsági magyar bajnok bokszoló és takewando világbajnoki ezüstérmes. Jelenleg személyi edző, az Iron Boxing kidolgozója, prezentere. Hot Iron
Master Trainer, Iron Boxing Master Trainer, Iron Box. Az óra a boksz ütéstechnikáit ötvözi erősítő elemekkel, amely egy magas intenzitású edzést eredményez. Iron Box sok-sok meglepetéssel a 2006,2007,2008,2009-es év férfi prezenterével!

15:00 – 15:50 Dallos Ágnes – Pilates
Ágnes az aerobik megjelenése óta ezzel, a testet és lelket is egyaránt karbantartó edzésmódszerrel foglalkozik, folyamatos figyelemmel kíséri az új irányzatokat, és ezeket felhasználja az óráin. A résztvevőknek a helyszínen öltözési és csomagmegőrzési lehetőséget biztosítunk.

 

JEGYVÁSÁRLÁS ÉS INFORMÁCIÓ

Elővételben: 1200 Ft
Kizárólag elővételben nappali tagozatos diákok számára érvényes diákigazolvánnyal 1000 Ft-ért. Diákjegy vásárlására a helyszínen nincs lehetőség.

• Veszprém Aréna Sport- és Rendezvénycsarnok (Külső-kádártai út, T.: 06/88-688-504)

• VEDAC ügyvezetői iroda (Egyetemi Stadion, Wartha V. u. 3, T.:06/88-422-868)

• Az eseményt szervező BSI nevezési irodájában (XIII. kerület, Váci út 152-156., nyitva tartás: hétköznapokon 9.00 és 17.00 óra között)

• Az eseményt szervező BSI rendezvényein az információs sátorban (részletes eseménylista a www.futanet.hu oldalon)

• Partner fitnesz- és wellness központokban, melyek listája a www.fittarena.hu oldalon olvasható

• Online a www.fittarena.hu oldalon

Helyszínen: 1700 Ft

Ne feledd! Az eseményre az első 1000 jelentkezést tudjuk elfogadni!

További információ:
Tel.: 061-273-0939
Web: www.fittarena.hu,
Email: info@futanet.hu
 

galeria_51

Képgaléria