Veszprém legfittebb napja

A sport és az egészség jegyében telt december 4-én a 2. Tesco Fitt Napok veszprémi eseménye, ahol mintegy háromszáznyolcvanan mozogtak együtt Magyarország legnevesebb fitnesz előadóival.

A program Katus Attila Best Body alakformáló órájával kezdődött, aki a lelkes vezénylés közben még a színpadról is leugrott a közönséghez, és együtt folytatta a gyakorlatokat a résztvevőkkel a küzdőtéren. Varró Gyula az Aerobik Performance keretén belül új zenére tanított be egy koreográfiát, melyet az óra végén már mindenki együtt végzett. Czanik Balázs Veszprémbe is elhozta a tőle megszokott brazil hangulatot Capoeira Aerobic lendületes mozdulataival és ritmusával.


Varró Gyula

Szentgyörgyi Rómeó Fitt Napot, Veszprém! óráján szintén egy különleges koreográfiát lehetett megtanulni – a prezenter az óra végén megdicsérte a közönséget, amiért olyan sikeresen sajátították el a mozdulatsort. Az utolsó erőnléti órát Tatarek Rezső tartotta, aki azzal a felszólítással fogadta a résztvevőket, hogy mosolyt szeretne látni mindenki arcán, még ha nehéznek is érzik a feladatokat – a volt ökölvívó Iron Box Cross edzése keményen megdolgoztatta a közönség minden izmát. Az utolsó előadó, Dallos Ágnes jógával kombinált Pilates óráján ellazította a fáradt izmokat, a gyakorlatok elvégzését pedig szöveges magyarázatokkal könnyítette meg.


Czanik Balázs

A Tesco Fitt Nap programjában az órák közötti szünetekben sem volt megállás: Strike Zone Class bemutatót tartott Szentpéteri Kriszti, a Völgyikút Fitnesz DanceStep előadásából adott ízelítőt, Szádvári Zoltán és Horváth Csilla Reggaeness animációjához néhány vállalkozó kedvű néző is csatlakozott. Az utolsó szünetben a támogatók ajándékait sorsolták ki a regisztrálók között.

A Veszprém Aréna előterében az Életmód Expo és a Fitnesz Park kiállítói kaptak helyet. Az érdeklődők az egészséges életmódhoz kapcsolódó termékeket, eszközöket ismerhettek meg és próbálhattak ki, valamint szaktanácsadáson vehettek részt.


Tatarek Rezső

A Hajráveszprém.hu standjánál is nagy volt az érdeklődés, többen elolvasták az aktuális sporthíreket, és a játékos kedvűek részt vettek a nyereményjátékunkon is. A szerencse ezúttal Szloboda Andreának és Szabó Erikának kedvezett, ők egy-egy 5 lecsúszásra szóló bob bérletet nyertek a balatonfűzfői Balatoni Bob pályára. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A napokban újabb nyereményjátékkal jelentkezünk, érdemes visszalátogatni az oldalra!

A 2. Tesco Fitt Napok, Veszprém eseménnyel lezárult a BSI idei rendezvényeinek sora. 2011. március 27-én, az 5. Coca-Cola Testébresztő Aerobik Napon ismét várják a mozgás szerelmeseit a SYMA Csarnokba.