Megjelent a 2. Szurkolói kalauz!

Az idei kiadvány a tavalyinál színesebb, tartalmasabb, és továbbra is ingyenesen elérhető partnereinknél, valamint számos hazai mérkőzésen.

Tavaly vállalkoztunk először arra, hogy összegyűjtsük a veszprémi csapatok tavaszi bajnoki menetrendjét, ami azért volt kihívás, mert a különböző sportágak bajnokságainak lebonyolítási rendszere nagyon eltérő. Sok esetben a rájátszások miatt csak később dől el a további menetrend, így ezeknél a sportágaknál a lebonyolítási rendszert ismertettük. A mérkőzések időpontjai változhatnak, ezért ajánljuk olvasóink figyelmébe eseménynaptárunkat, ahol naprakészen megtalálhatók a legfontosabb veszprémi vonatkozású sportesemények.

A 16 oldalnyi terjedelem meglehetősen kevés a veszprémi sportélet sokszínű, minden igényt kielégítő bemutatására, de igyekeztünk – a lehetőségekhez mérten – tartalmasabbá tenni a kiadványt. A bajnoki menetrendek mellett az olimpiai kvalifikáció első évében latolgatjuk a londoni esélyeket, és visszaemlékezünk a 2010-es év legemlékezetesebb pillanataira. A fiatal tehetségeknek is igyekeztünk teret adni, bemutatjuk a veszprémi sportegyesületekben versenyző, a MOL Tehetségtámogató Programja által is támogatott sportolókat, akikről a következő hetekben interjút is közlünk a Hajráveszprém.hu-n.

A Szurkolói kalauz újabb megnyilvánulása a veszprémi sport iránti elkötelezettségünknek, bízunk benne, hogy mind a szurkolók, a sportbarátok, mind pedig az érintett egyesületek sportolói, edzői, vezetői is jókedvvel és megelégedettséggel lapozgatják a kiadványt.

Ezúton is mondunk köszönetet azoknak a sportbarát vállalkozásoknak, partnereinknek, akiknek segítségével létrejöhetett a Szurkolói kalauz. Olvasóinknak jó szurkolást, kellemes időtöltést, a sportkluboknak további sok sikert kívánunk! Hajrá Veszprém! 

Partnereink, ahol hozzájuthatsz a Szurkolói kalauzhoz:

- Báva Serlegbolt (web: bavaserleg.hu)
- Gesztenyés Sörkert
- Gyarmati Étterem és Panzió (web: gyarmatietterem.hu)
- Incognito Kávézó (web: incognitoveszprem.hu)
- Incognito Pub
- Incognito Étterem&Borbár
- Oli e Gino Pizzéria és Étterem (web: oliegino.hu)
- Pill Box Söröző
- Top Sport (web: topsport.hu)
- Varázsszőnyeg Fejlesztőközpont (web: mozgasfejlesztok.hu)