Elpuskázott szezonnyitó

Az idei szezon első mérkőzésén csak szépítő találatot tudott szerezni a Gizella VSE a félidőben már két góllal vezető Sopron ellen.

A találkozó nem várt hidegzuhannyal indult, mert a soproniak két góllal gyorsan elhúztak és a veszprémiek már a 8. perctől futottak az eredmény után. Hiába támadtak azonban jóval többet, mezőnyfölényük meddő maradt.

A fordulás után nagyobb sebességre kapcsoltak ,folyamatos nyomás alatt tartva a vendégek kapuját ,ám ahogy ilyenkor lenni szokott,hiába küzdöttek ,szinte a semmiből (egy „kósza” ellentámadás könnyed hárítását követően a kapusnak visszapasszolt labdával ő az ellenfelet indította,így a 3 támadó dönthette el végül melyikük büntessen) újabb gólt kaptak amivel végleg eldőlt a találkozó sorsa .

Bár a végén még sikerült a szépítés,azonban ez sem változtatott a tényen, hogy a taktikusabban játszó és egy félidőnyi előnyt kapó Sopron megérdemelten nyert.

Gizella Veszprémi SE - Soproni FAC 1:3 (0:2)

Veszprém: Dömsödi - Henn (Borbély G. az 57.), Faddi, Szalai, Kun - Borbély Cs., Németh, Véninger (Piszker a 45.), Kis (Répás a 45.) - András, Kalász.
Vezetőedző: Laki Zoltán

Sopron: Sövegjártó - Kovács, Párizs, Sudár, Mészáros - Farkasi, Beke, Finta, Fehér - Boros, Kocsis.
Vezetőedző: Horváth Antal

Gólszerzők: Borbély G. a 77., ill. Fehér a 3., Beke a 8., Kocsis a 72. percben.