Támogasd kattintással!

Olvasóink is hozzásegíthetik ifjúsági világbajnok kalapácsvetőnket, Pásztor Bencét a K@H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram 1 millió forintos támogatásához.

A VEDAC világbajnok sportolója a „reménység” kategóriában érdekelt, a voksokat az origo.hu/sport oldalon lehet leadni a jobb oldali oszlopban található kék K&H dobozban. Többször is lehet szavazni, nincs mennyiségi korlát!


Fotó: Hajráveszprém.hu (archív)

Napról napra egyre közelebb kerülünk a 2012-es Londoni Olimpiához. A K&H Csoport immár tíz esztendeje a Magyar Olimpiai Bizottság elkötelezett támogatója, és öt éve, hogy a K&H támogatóként megjelent a Magyar Paralimpiai Bizottság oldalán is. E támogatás keretében a K&H 2006-ban indította útjára az olimpiai és paralimpiai kártyaprogramot, melynek lényege, hogy a pénzintézet bizonyos típusú dombornyomott betéti kártyák birtokosainak 1 000 forintonkénti vásárlásai után 1 forintot különít el saját eredményeiből a sportolók támogatására.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram öt éves működése során 17 olimpikon és 8 paralimpikon, azaz 25 kiváló sportoló vehetett át összesen 24 millió forintot olimpiai, paralimpiai felkészülésének elősegítésére.

A K&H olimpiai és paralimpiai kártyaprogram kilencedik fordulójában a K&H a döntés jogát a sportszerető nagyközönségre ruházza. Így most teljes egészében a közönség szavazatán múlik, hogy melyik 3 sportoló kapja meg a fejenként 1 millió forintos támogatást.

A sportolókra 3 kategóriában lehet szavazni:

1. Olimpikon "felnőtt" kategória
2. Olimpikon "reménység" kategória
3. Paralimpikon

Biztatunk minden veszprémi sportbarátot, hogy segítsen Pásztor Bencének megnyerni a „reménység” kategóriát! Lehetőségünk nyílik néhány (vagy nagyon sok) kattintással támogatni az ifjúsági világbajnok további pályafutását.