Bravúrral a 8 között

Első osztályú ellenfelet fektettek két vállra a Gyíkok a péntek esti Magyar Kupa mérkőzésen, és bejutottak a legjobb nyolc közé.

Nem volt ismeretlen a veszprémiek számára a vendég ARES HC csapata, hiszen korábban is találkoztak már egymással a felek, és edzőmérkőzést is játszottak a felkészülés során. A papírforma alapján – magasabb osztálybeli ellenfélről lévén szó – a vendég együttes volt az esélyese a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé jutásra.

A hazaiak azonban nem ijedtek meg, és már az első harmadban tetemes, 6-1-es előnyre tettek szert. Jól működött a védekezés, támadásban pedig a kontrák és a szépen felépített támadások egyaránt szerepet játszottak a nagy gólkülönbség kiharcolásában. (6-1)

A második harmad elején megkezdte a felzárkózást az élvonalbeli ellenfél, néhány perc alatt két gólt is szerzett, így 6-3-nál kezdett nyílttá válni a találkozó. A Gyíkok azonban időben kapcsoltak, és két gólt szerezve döntetlenre hozták a harmadot, megtartva ezzel az ötgólos előny. (8-3)

A záró játékrész igazi gólesőt hozott, szerencsére egyenletes, így a veszprémieknek kedvező megoszlásban. Nagy rohanásba kezdtek a csapatok, és közel annyi gól született, mint az előző két harmadban összesen. Az utolsó harmadot ugyan a vendégek nyerték 5-4-re, de találkozón a veszprémiek bizonyultak jobbnak, lelkes, jó játékkal, magabiztosnak mondható győzelmet arattak, és bejutottak a legjobb nyolc közé. (12-8)

VESC Lizards - Ares HC 12:8 (6:1, 2:2, 4:5)

Veszprém: KANCZLER - (kapus), Balogh(5+1), Cseh(1+2), Kis Sz.(1+0), Kiss Z.(1+0), Knór(C,0+1), Kolossváry, Kuti, Sütöri(0+1), Szabó(1+0), Török(1+1), Tölgyesi(2+2), Vonderviszt

VESC Lizards - Ares HC

A Hajráveszprém.hu támogatja a társadalmi gyűjtést, amely a Nemzeti Segélyvonalon keresztül folyik az egyiptomi buszbaleset áldozatainak hozzátartozói, illetve annak sérültjei számára. Olvasóink a 1752-es telefonszám felhívásával egyszeri 250 forintnyi pénzadományt juttathatnak el számukra az öt legnagyobb magyar segélyszervezeten keresztül. Kérjük, hívják a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat! A 1752 a 20-as és 70-es mobilokról együttműködés hiányában sajnos nem érhető el.

 

Hozzászólások

\"tudjad azért, hogy kinek ugatsz ilyeneket, többet elért sportban mint te valaha az életben fogsz. mindenki ugy játszik ahogy akar.\" 1. Nem úgy játszik, ahogy akar. 2.Mint ember 0. 3.Az életben én meg többet értem el, mint ez a senki.
anti-ares2011. december 20. 12:17
tudjad azért, hogy kinek ugatsz ilyeneket, többet elért sportban mint te valaha az életben fogsz. mindenki ugy játszik ahogy akar.
asdf2011. november 22. 21:37
Ares óvhatja, úgy is el lesz utasítva. :)) Nándika meg befoghatja a pofáját, simán ki lehetett volna szórni többször is.
anti-ares2011. november 22. 11:39
az ares megóvta a meccset, lehet, hogy újra kell játszani ;)
asdf2011. november 21. 20:43
Nagy gratuláció!
porter2011. november 20. 20:44
Név E-mail cím A képen látható számsor:
Hozzászólásommal elfogadom a hajraveszprem.hu szabályzatát.

A rovat további cikkei

Facebook